Bancă de lucru PJ Mask Smoby cu mașinuță de jucărie cu rampă de lansare și 94 de accesorii

Detalii privind produsul

Banca de lucru Smoby cu mașină de jucărie și rampă de lansare și 94 de accesorii este un set fantastic de jucării pentru toți copii în special pentru băieții de la 3 ani, care iubesc lumea curselor și iubesc să se joace de-a mecanici auto. Întreaga bancă de lucru inclusiv mașina de jucărie și accesoriile sunt fabricate din material de plastic de înaltă calitate, care este durabil și foarte plăcut la atingere. Masa se află pe patru picioare, care sunt întărite unul cu celălalt astfel încât masa este solidă și stabilă. Masa este fabricată într-o combinație de culori verde, roșu și gri. Sub suprafața de lucru se află un raft unde micul bricolator își poate pune alte jucării sau unelte. Banca de lucru include o rampă de lansare, de care copii se vor îndrăgosti instant. 

Pe bancă se află de asemenea un loc de parcare pentru o mașină de jucărie dintr-un serial de televiziune cunoscut și popular despre eroii animați PJ Masks, care luptă cu curaj împotriva criminalității. Serialul animat este foarte popular în rândul copiilor, iar masa este marcată cu un motiv frumos PJ Masks astfel că, îl va captiva pe fiecare copilaș. Suprafața de lucru include de asemenea un panou roșu astfel că, micul mecanic are posibilitatea de a-și atașa liber diverse accesorii de lucru. Masa de lucru include șurubelniță, clește, un fierăstrău și un ciocan - unelte, care sunt indispensabile la munca fiecărui mecanic mic. Copii își pot asambla cu ușurință propria lor mașinuță legendară de jucărie PJ Masks. Joaca sprijină dezvoltarea abilităților motoricii și îl învață pe copilaș din lumea mașinilor și mecanicii. 

Banca de lucru PJ Masks pentru copii este o jucărie nouă, modernă și frumoasă de la prodcuătorul franțuzesc Smoby, care îndeplinește cele mai stricte standarde europene. Banca este compactă și se poate depozita ușor dacă este necesar. Cu această bancă și mașinuță de jucărie PJ Masks copilașul dumneavoastră se va bucura de multă distracție. Cu o bancă de lucru pentru copii, care include o rampă de lansare copii nu se vor plictisi niciodată. Marca franțuzească Smoby este o garanție a calității dovedite de-a lungul anilor săi de existență. Materialele utilizate la jucăriile Smoby sunt puternice și durabile și în același timp foarte moi și netede pentru mânuțele copiilor. Culorile jucăriilor Smoby stimulează imaginația copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni115*35*110 cm
Inaltimea produsului110 cm
Inaltimea blatului53 cm
Dimensiunile ambalajului60*16*77 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...