Atelier de lucru Maşini 3 Bricolo center Smoby cu pistă pentru sărit, cu maşinuţă asamblabilă şi cu 94 de accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru, Smoby Cars 3 Bricolo center este o jucărie perfectă pentru micii mecanici auto şi pentru piloţii de curse. Întreaga masă de lucru şi maşinuţa s-au fabricat din material de plastic de calitate, dar şi neted pentru mânuţele copiilor. Această masă de lucru este o noutate a producătorului Smoby și  va deveni jucăria preferată a băieţilor. Masa de lucru stă pe 4 picioare, care sunt întărite, aşadar masa este puternică şi stabilă. Masa este de culoare roşu, gri şi negru. Sub suprafaţa de lucru se află un raft practic, unde meseriaşul îşi va putea ţine uneletele şi alte jucării. Masa de  lucru are o pantă de alunecare, iar la capătul acesteia se află o mică denivelare și mașina va sări astfel că, concursul va fi unul perfect.

De pe suprafaţa de lucru nu poate lipsi nici garajul maşinuţei de curse legendare Fulgerul McQueen din desenele animate populare, Disney Cars 3, care sunt foarte cunoscute în rândul copiilor. O  parte a  mesei de lucru este un panou roşu, unde micul meseriaş îşi va putea atârna uneltele folosite ca să îi fie tot timpul la îndemână. Pe cele 2 părţi ale  panoului se află spații mici pentru depozitarea pieselor mici. Accesoriile, care sunt importante pentru micul mecanic auto se vor putea pune în partea de jos a panoului în  spațiul de depozitare, care se poate deschide.  Masa de lucru conţine o şurubelniţă, un cleşte combinat, fierestrău, ciocan, instrumente care sunt esenţiale micilor mecanici auto. Cu ajutorul uneltelor copii îşi vor putea monta singuri maşinuţa lor legendară, Fulgerul McQueen. Pe suprafaţa de lucru se mai află şi o menghină, care va fi un ajutor perfect la montarea şi deşurubarea maşinuţei.  

Atelierul de lucru, Cars 3 Bricolo center este o jucărie nouă, modernă de la producătorul franţuzesc Smoby și corespunde standardelor europene. Acesta este potrivit băieţilor de la vârsta de 3 ani. Masa are o mărime compactă,  iar depozitarea acestuia este uşoară. Mărimea mesei montate este de 111*47*115 cm. Copii vor trăi multe momente plăcute cu acest atelier şi cu maşinuţa Fulgerul McQueen. Jucăria va dezvolta motorica fină și nu în ultimul rând copii vor dobândi cunoştinţe importante din lumea maşinilor şi din arta montării acestora. Panta de alunecare va transforma atelierul într-unul mai interesant şi mai frumos, aşadar copii nu se vor plictisi. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni111*47*115 cm
Inaltimea produsului115 cm
Dimensiunile ambalajului60*16*77 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...