Atelier de lucru Black+Decker Smoby şi 79 de accesorii

Detalii privind produsul

Banca de lucru pentru copii Smoby Black+Decker este o jucărie minunată pentru muncitorii mici de la vârsta de 3 ani. Este dotată cu numeroase funcții și accesorii pentru a asigura distracția îndelungată a instalatorilor mici și a muncitorilor mici. Cele 79 de accesorii conţin 7 unelte de muncă cum ar fi un ciocan, o șurubelniță, un clește, o cheie combinată,o cheie tubulară şi un ferăstrău, precum și 20 de șuruburi și o riglă. Banca de lucru pentru băieți este echipată cu un număr mare de spații de depozitare și o zonă de depozitare, unde instalatorul mic va putea pune şuruburile mici sau uneltele importante. Banca de lucru pentru băieți mici are 4 picioare stabile, iar la fabricarea acestuia au fost utilizate materiale plastice cu o suprafaţă netedă şi de înaltă calitate. Pentru jucărie, aplicațiile de divertisment Android și IOS pot fi descărcate gratuit.

Este foarte important ca cei mici să participe în jocurile de rol. Într-un mod jucăuș, ei se apropie de lumea adulților, încearcă să descopere cum este să fii un mecanic adevărat. Banca de lucru pentru copii dezvoltă abilitățile motorice fine și abilităţile de mişcare. Utilizarea uneltelor stimulează gândirea logică și dezvoltă concentrarea. Dacă copiii dvs. jucându-se repară ceva în casă sau afară, îşi vor dezvolta imaginația și creativitatea. Ei descoperă, investighează, repară, dezasamblează și asamblează lucrurile. Toate aceste opțiuni pentru jucat şi învâţarea într-un mod distractiv şi jucăuş sunt asigurate de acest set frumos de lucru pentru băieți, într-un design original, de la Smoby.

Smoby este un renumit producător francez, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de plastic de înaltă calitate, cu design realistic. Plasticul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, dar şi plăcut şi neted, catifelat la atingere. Colțurile jucăriilor Smoby pentru copii sunt rotunjite pentru a feri copiii împotriva accidentelor. Culorile strălucitoare şi vesele ale jucăriilor Smoby din plastic stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Va capta atenţia fiecărui copil, de aceea este un cadou perfect pentru muncitorii mici. Datorită procesului de fabricaţie, verificat cu stricteţe, jucăriile Smoby se potrivesc standardelor de cea mai înaltă siguranţă. Smoby este o garanție pentru calitatea franțuzească, design original și produse unice, care se remarcă pe piața europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni56*39*103 cm
Inaltimea produsului103 cm
Dimensiunile ambalajului49*16*76 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,4 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...