Bancă de lucru Bricolo Center Bob the Builder Smoby cu macara şi cu cilindru compactor, 92 de accesorii

Detalii privind produsul

Ce ar fi din băiatul dvs. fără o bancă de lucru adecvată, pe care își poate perfecționa abilitățile tehnice și imaginația? Cu banca de lucru Bricolo Center de la Smoby, cu motivul personajului animat Constructorul Bob bine cunoscut din desenele animate britanice despre un constructor harnic care se descurcă întodeuna în orice situație, copilul dvs. va învăța cum funcționează un atelier. Atelierul de lucru este echipat cu 92 de accesorii la cel mai înalt nivel, împreună cu o macara și un cilindru compactor, cu care micul dvs. mașter se va avea parte de multă distracție. Toate piesele sunt realizate cu precizie cu accent pe marginile fine și rotunjite, astfel încât băiatul să nu aibă nici o șansă de rănire. Atelierul de lucru stabil este decorat cu un logo distinctiv al Constructorului Bob, care va face ca fiecare copil să arate ca un adevărat constructor.

Atelierul de lucru servește în primul rând pentru îmbunătățirea abilităților motorii și a concentrării copiilor. Fiecare băiat ar vrea să afle cum se compune un mic cilindru compactor, care va contribui la imaginația tehnică corectă a copilului. Toate accesoriile de pe acest atelier mare de lucru sunt pe deplin funcționale și pregătite să angajeze în orice moment fantezia băiatului, care va testa treptat toate componentele și va învăța lucruri noi. Copilul dumneavoastră va învăța să lucreze cu sârguință și cu grijă atunci când se va juca cu frumoasa macara galbenă de pe atelierul de lucru. Echipamentul bogat de 92 de accesorii de pe acest atelier de lucru va distra toți băieții timp îndelungat și vor putea să testeze lucrul cu un ciocan, o șurubelniță, o cheie, o piuliță, șuruburi și alte accesorii pe care fiecare mecanic și constructor are nevoie pentru munca sa. Cu acest model al atelierului de lucru copilașii se pot juca la maxim și își pot testa limitele propriei imaginație.

Atelierul de lucru Bricolo Center Construcotul BOb cu cilindru comcator, macara și 92 de accesorii este o jucărie modernă și frumoasă pentru băieții care doresc să descopere și să testeze diverse lucruri noi tehnice. Producătorul francez Smoby a pus cu adevărat totul în această jucărie. Design frumos, împreună cu piese de calitate și plăcute la atingere, preucum și cele mai stricte criterii de calitate. Atelierul de lucru pentru copii este compact, ușor de transportat, iar dimensiunile sale totale în stare asamblată sunt de 82*37*117 cm. Cu acest atelier, băiatul dvs. nu va fi niciodată plictisit și poate inventa întotdeauna o joacă nouă cu instrumentele de calitate.

Caracteristici

  • design de calitate și construcție fiabilă 
  • margini rotunjite a pieselor din plastic
  • macara controlabilă
  • cilindru compactor pliabil
  • o mulțime de accesorii, 92 piese
  • masă de lucru compactă
  • design atractiv cu motivul Constructorului Bob
  • producător franțuzesc fiabil Smoby
  • potrivit pentru văieții de la 3 ani 
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni82*37*117 cm
Inaltimea produsului117 cm
Dimensiunile ambalajului60*16*76 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,0 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...