Bancă de lucru Ready 2 Go Bob the Builder Smoby în valiză cu 22 de accesorii

Detalii privind produsul

Faceți cunoștință cu banca de lucru de calitate și practică Ready 2 Go Smoby și 22 de accesorii, care strălucește în motivul fabulos al constructorului Bob. Constructorul Bob este exemplu mare al fiecărui băiețel harnic. Banca de lucru este potrivită pentru băieții de la vârsta de 3 ani și unicitatea sa unică este că, se poate transforma într-o valiză practică cu o mișicare ușoară, pe care micuțul dumneavoastră constructor o va putea duce cu el oriunde.

Banca de lucru strălucește într-o combinație simpatică de culori albastru-portocaliu, care va cuceri fiecare copilaș harnic. Băiețelul dumneavoastră va aprecia structura de calitate și stabilă datorită căreia nu trebuie să vă faceți griji de pericolul de rănire. Formele uneltelor sunt rotunjite, în timpul jocului copii își însușesc folosirea corectă a uneltelor. Manipularea uneltelor va avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților motorice, concentrării și atenției. Micul dumneavoastră constructor va găsi orice este indispensabil în rezolvarea problemelor. În timpul jocului învață folosirea ciocanului, șurubelniței și fierăstrăului. Cu jucăria îmbogățită cu 22 de unelte, copilașul dumneavoastră nu se va plictisi. Datorită diferitelor jucării copilașului dumneavoastră i-i se va dezvolta fantezia și imaginația. 

Banca de lucru Ready 2 Go cu 22 accesorii de la producătorul franțuzesc Smoby va avea un efect dezvoltator asupra creativității copiilor. Fiecare unealtă își  are locul pe banca de lucru. Întreaga dimensiune a băncii de jucărie de lucru este de 3*35*77 cm, în total greutatea acesteia este doar de 2 kg. Producătorul Smoby se încadrează printre producătorii de jucării de cea mai mare încredere, care corespund celor mai stricte standarde de siguranță și de calitate.

Caracteristici

  • Valiză practică
  • Structură de calitate
  • Design atractiv cu motivul constructorul Bob
  • Cu 22 de accesorii
  • Colțuri rotunjite
  • Potrivit băieților de la vârsta de 3 ani
  • Greutate mică-2 kg
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni43*35*77 cm
Inaltimea produsului77 cm
Dimensiunile ambalajului43*9*33 cm
Greutate2,0 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...