Bancă de lucru Black+Decker Smoby cu maşină mecanică de găurit, maşinuţă asamblabilă şi 92 de accesorii

Detalii privind produsul

Banca de lucru, Smoby Black+Decker este o jucărie splendidă electronică pentru băieţii de la vârsta de 3 ani. Aceasta este dotată cu multe funcţii şi accesorii, de aceea distracţia micilor meşteri şi meseriaşi va fi asigurată pe,  parcursul a multor ore. Printre cele 95 de accesorii se află 7 unelte de lucru, cum ar fi ciocanul, şurubelniţa, cleştele, cheia de şuruburi, cheia tubulară şi fierăstrăul, 20 de bucăţi de şuruburi, bormașină mecanică şi o maşinuţă mică de asamblat. La apăsarea butonului fierăstrăul electronic se porneşte şi are multe alte sunete de lucru. Masa de lucru pentru băieţi este dotată cu mai mult spaţiu şi cu o zonă pentru depozitare unde micii meşteri vor putea depozita şuruburile mici sau uneltele importante. Masa de lucru stă pe 4 picioare stabile, iar la fabricarea acesteia s-a folosit un plastic de calitate cu o suprafaţă netedă. Pentru jucărie se pot descărca gratuit aplicaţiile distractive Android şi IOSPentru funcţionarea acestuia este nevoie de 1 baterie CR2032, care face parte din ambalaj.

Este foarte important să îi îndemnăm pe copii cei mai mici  la jocurile de rol de meserii. Astfel ei se vor apropia de lumea adulţilor într-un mod jucăuş, vor încerca şi vor experimenta  ce  înseamnă să fii într-adevăr un meseriaş. Banca de lucru pentru copii dezvoltă motorica fină şi abilităţile de mişcare. Folosirea uneltelor şi asamblarea maşinuţei stimulează gândirea logică şi dezvoltă concentrarea. Dacă copii repară ceva în casă sau afară într-un mod jucăuş, li-i se dezvoltă fantezia şi creativitatea. Ei cercetează, analizează, repară, dezmembrează şi montează lucruri. Aceste oportunităţi de joacă, învăţarea distractivă şi jucăuşă, sunt date de setul de lucru pentru băieţi de la Smoby, cu un design original şi frumos.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic, de calitate şi cu un design real. Plasticul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut, neted şi moale la atingere. Fiecare jucărie Smoby are colţurile rotunjite pentru ca, în timpul jocului distractiv copii să nu fie ameninţaţi de pericolul de rănire și astfel ei se vor simţi mereu în siguranţă. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor din plastic, Smoby dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Aceasta captivează atenţia fiecărui copil, astfel că, este un cadou perfect pentru micii meşteri. Procesul de fabricaţie este strict controlat astfel că, jucăriile Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Smoby este garanţia pentru calitatea franţuzească, designul original şi pentru produsele unice, care se remarcă pe, pieţele europene.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni79*39*103 cm
Inaltimea produsului103 cm
Dimensiunile ambalajului49*16*76 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate5,05 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...