Balansoar cu două părți Green Dog Smoby căine verde de la 18 luni cu filtru UV

Detalii privind produsul

Balansoarul Green Dog de la producătorul franțuzesc renumit Smoby este un balansoar potrivit pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Acesta strălucește în culoare minunată vie verde, datorită protecției UV își va păstra culorea sa originală, culoarea nu se decolorează. Balansoarul formează doi cățeluși, printre care se află o minge de fotbal. Balansoarul îl pot folosi simultan chiar și 3 copii-pe cățeluș se află două părți de șezut, iar una în partea din mijloc a balansoarului. Părțile de șezut s-au format ergonomic dacă copii își doresc să se balanseze un timp mai îndelungat pe balansoar ca să o facă confortabil și să nu obosescă. 

Acesta este un produs din plastic de calitate din material de bază din plastic rezistent și în același timp neted, care oferă o experiență plăcută la atingere. Structura stabilă și rezistentă a balansoarului, dar și mânerele de calitate garantează distracția sigură a copiilor. Datorită colțurilor sale rotunjite și copii mai mici se vor putea balansa în siguranță pe acesta. Copilașul dumneavoastră se va putea balansa singur pe balansoarul cățeluș, este îndeajuns doar să stea în partea din mijloc a balansoarului. Dimensiunea balansoarului este de 115*50*51 cm, lungimea totală este de 115 cm, înălțimea 51 cm. Balansoarul nu ocupă mult spațiu, se poate muta ușor și simplu. Capacitatea de greutate a acestuia este de 50 kg. 

Producătorul franțuzesc renumit Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic timp de, decenii. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp plăcut, neted și moale la atingere. Fiecare colț al fiecărui produs Smoby este rotunjit ca în timpul jocului să-i evite pe copii dumneavoastră eventualul pericol de rănire. Dacă v-ați dori să-i oferiți copilașului dumneavoastră bucurie atunci dăruiți-i jucăria Smoby.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni115*50*51 cm
Inaltimea produsului51 cm
Lungime intreaga115 cm
Filtru UVDa
Greutate3,0 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...