Căluţ balansoar din pluş Les Amis Kaloo cu sprijin de la 12 luni

Detalii privind produsul

Căluţul balansoar din pluş Kaloo Les Amis, cu un design unic franţuzesc, de la firma Kaloo, este un balansoar minunat din pluş, cu ajutorul căruia veţi putea oferi bucurie copiilor de la vârsta de 12 luni, până la vârsta de 36 de luni. Căluţul balansoar este realizat în forma unui măgăruş drăguţ, cu dimensiuni de 68*34*65 cm. Înălţimea întreagă a căluţului balansoar este 65 cm. Scaunul moale şi spătarul asigură un şezut confortabil. În timpul balansării micuţul se poate ţine de mânerele, care se află pe capul măgăruşului şi care sunt realizate într-o culoare naturală de lemn. Balansoarul pentru copii este fabricat din pluş fin şi catifelat, în culoare plăcută de gri, chiar din acest motiv este o jucărie încântătoare pentru fetiţe şi băieţi în acelaş timp. Baza căluţului balansoar este fabricată din lemn masiv, are o suprafaţă netedă, de asemenea în culoare naturală de lemn. Micuţii se vor juca o perioadă lungă de timp cu acest balansoar, în timp ce se dezvoltă abilităţile motrice fine şi de mişcare ale lor. Căluţul balansoar pentru copii este o jucărie atemporală, fabricată din materiale rezistente şi nedăunătoare sănătăţii. Aspectul unic, designul, culoarea şi balansarea amuzantă, cu siguranţă vor cuceri inima fetiţelor şi a băieţilor.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea copilului, creşte activitatea creierului, modelează personalitatea, dezvoltă abilităţile şi aptitudinile lor. Căluţul balansoar Kaloo contribuie la dezvoltarea mentală şi fizică a copilului. Prin manipularea jucăriilor se dezvoltă motorica fină, iar prin cercetarea suprafeţelor diferite se dezvoltă sensibilitatea lor tactilă. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde. Poate fi ronţăită, încercată şi gustată. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, această jucărie de copii va deveni jucăria favorită a fiecărui copilaş.

Firma franţuzească Kaloo se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea unor jucării moi de pluș şi accesorii moi, din materiale de calitate, cu un design unic şi franţuzesc. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor, datorită cărora nu au concurenţă pe piaţă. În afară de siguranţă maximă, aceste jucării ies în evidenţă pe piaţă şi cu ajutorul designului atractiv al mărcii franţuzeşti, astfel oferă bucurie copiilor de pretutindeni. Jucăriile Kaloo pentru copii reflectă elementele frumuseții franțuzeşti şi perfecțiunea. Kaloo ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se vor simţii mulţumiţi și în siguranţă lângă jucăriile Kaloo.

Caracteristici

  • căluţ balansoar din pluş fin, cu spătar confortabil
  • în culori plăcute
  • este ideal pentru vârstele cuprinse între 12-36 de luni
  • dimensiunile sunt 68*34*65 cm
  • din materiale nedăunătoare sănătăţii
  • dezvoltă motorica, sensibilitatea tactilă şi abilităţile de mişcare
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni68*34*65 cm
Dimensiunile ambalajului57,5*29*49,5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...