Balansoar Elefant BIG cu urechi mobile de la 12 luni

Detalii privind produsul

Balansoarul elefant BIG pentru copii, este un balansoar minunat pentru fiecare copil de la vârsta de 1 an. Străluceşte în combinaţie de culori foarte frumoase de gri, verde şi portocaliu. Scaunul portocaliu are un format ergonomic, care oferă confort în timpul balansării, astfel că, nici după un timp mai îndelungat, copii nu vor obosi. Balansoarul se aseamănă cu un elefant vesel cu urechi  mobile, care defapt se pot folosi și ca mânere. Lungimea totală a balansoarului este de 85 cm, iar înălțimea de la sol este de 50 cm. Plasticul din care este fabricat balansoarul, este rezistent şi puternic, totuşi în acelaş timp este delicat şi plăcut pentru mânuţa copiilor.

Este o jucărie foarte stabilă şi oferă un joc singur pentru copii. Este un accesoriu perfect pentru legănatul în grădină, dar va putea deveni şi podoaba camerei copilului, datorită mărimilor sale practice. Greutatea balansoarului este de 4,9 kg, astfel  transportul acestuia este foarte simplu. Capacitatea balansoarului pentru copii Elefant este de 50 kg şi este ideală pentru fiecare copil cu vârsta cuprinsă între 1-5 ani. Elefantul vesel, cu ochi fermecători și cu trompă încântătoare, va devine foarte repede jucăria favorită a copiilor. Copii pe acest balansoar vor putea dezvolta postura corectă şi se vor distra de minune.

BIG este o firmă renumită germană, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor din plastic de înaltă calitate pentru copii. Sigla mărcii BIG este bivolul, care este robust și semnifică rezistență şi putere - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, iar materialele folosite la fabricaţie sunt nu numai de calitate, dar și nedăunătoare sănătăţii. Suprafaţa jucăriilor BIG sunt dotate cu filtru UV, care va garanta, că jucăria va rămâne frumoasă şi vie, chiar şi după mult timp. Un design inconfundabil, tehnici moderne de fabricaţie şi jucării, care îndeplinesc fiecare nevoie ale copiilor - aceasta este marca BIG.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni85*34*50 cm
Inaltimea produsului50 cm
Dimensiunile ambalajului78*39*35 cm
Lungime intreaga85 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,9 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...