Babytaxiu Buggymobile Winnie The Pooh Smoby cu mâner de împins de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Winnie The Pooh Buggymobile cu braț de împins este o jucărie frumoasă pentru copii de la vârsta de 10 luni. Aest babytaxiu vesel verde-mov în faza incipientă va fi potrivit în timpul plimbărilor în loc de cărucior. Spătarul înălțat și cadrul de anticădere  garantează șezutul confortabil pentru cei mai mici pe cele două părți ale babytaxiului. În această etapă copilul își poate odihni piciorușele pe suportul de picioare, iar mai târziu când își dă deja avânt cu piciorușele acestea se pot demonta. Când copilul deja se deplasează singur cu babytaxiul și brațul de împins se poate demonta la fel ca și sprijinitoarele laterale. 

Bucurie nu oferă doar aspectul frumos viu de culoare cu motiv fabulos frumos Winnie The Pooh, ci și claxonul care este așezat pe volan. Culorile vii, designul unic și folosirea sa multifuncțională a babytaxiului este garanția că copilul dumneavoastră nu se va plictisi niciodată cu această jucărie Smoby. Cu ajutorul babytaxiului i-i se dezvoltă copilului abilitatea de mișcare, își întărește musculatura la picioare și la mâini. Copii vor fi mai aproape de lumea adulților în timp ce se joacă de-a șoferul. Micii piloți se vor bucura cu siguranță dacă le dăruiesc o astfel de jucărie frumoasă.

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic. Materialul din plastic este rezistent, durabil dar în același timp neted la atingere, conține și filtru UV, care protejează materialul din plastic împotriva razelor dăunătoare de soare astfel că, și  timp de mulți ani aproape că va arăta ca nou. Produsele Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranță. Este vorba despre jucării de calitate înaltă asigurate de UE. Culorile jucăriilor stimuleză fantezia și imaginația copiilor, stârnește atenția celor mici. Dimensiunile babytaxiului sunt de 93*74*46 cm. 

Caracteristici

  • maşinuţă - babytaxiu într-unul
  • culori vii 
  • roți din plastic pentru o deplasare silențioasă
  • de la vârsta de 10 luni
  • spătar înălțat și sprijinitoare laterale pentru mânuțe
  • șezut confortabil
  • copilul își întărește musculatura, învață să umble cu jucăria și să-și mențină echilibrul
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni93*74*46 cm
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...