Babytaxiu Winnie The Pooh Auto 2in1 Smoby verde de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby pentru copii cu motivul popular din desenele animate Winnie the Pooh este o mașinuță într-o combinație de culori frumoase verde-roșu, care este potrivită de la 10 luni. Avantajul său special este că va crește împreună cu nevoile copilașului dumneavoastră. Acesta se poate folosit de la vârsta de 10 luni, când copilașul dumneavoastră va face primii pași. Acesta se va sprijini în suportul din spate și li-i se vor dezvolta pașii pe parcurs. Scaunul este format ergonomic, datorită acestuia, drumurile nu vor fi obositoare copilașului nici după un timp mai îndelungat. De la vârsta de 12 luni copilașul va sta singur pe mașinuță și își va da avânt cu picioarele. Astfel va folosi vehiculul singur. Copilașul se va bucura de babytaxiu de la 10 luni până la 3 ani. Sub scaunul mașinuței se află un spațiu de, depozitare, unde copilașul își va putea ascunde jucăriile preferate. Ghidonul se poate folosi într-un unghi de 30 de grade. 

Babytaxiul Smoby în forma unei mașinuțe de culoare verde-roșu este un ajutor minunat pentru copilașul dumneavoastră în dezvoltarea abilităților de mișcare și motorice. Acesta strălucește în culori minunate și se aseamănă cu o mașinuță reală, care este decorată cu abțibilduri drăguțe. Mașinuța s-a fabricat din plastic de calitate și rezistent la accidente, care va oferi bucurie copilașului dumneavoastră timp de ani lungi. Roțile din cauciuc de calitate oferă un mers confortabil cu mașinuța. Babytaxiul Smoby cu motivul Winnie the Pooh este un produs franțuzesc de calitate, care s-a fabricat cu o perfecțiune franțuzească și șarm. Dimensiunea mașinuței este de 54*28,5*45 cm. Înălțimea scaunului este de 21 cm, lățimea 17 cm și distanța suportului de la sol este de 40 cm. Cu motivul său fabulos o vor putea folosi atât băieții, cât și fetițele. 

Smoby este o companie franceză renumită care produce de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate, cu design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, totuşi foarte plăcut şi neted. Acesta este un plastic neted la atingere. Jucăriile de la această companie sunt sigure şi nu prezintă un pericol pentru copii în timp ce se joacă, deoarace toate colțurile sunt rotunjite. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de producție este strict controlat, prin urmare jocurile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Caracteristici

 • mașinuță unică fabuloasă
 • motiv popular Winnie the Pooh
 • se poate folosi babytaxiu și premergător
 • roți din calitate
 • spațiu de, depozitare sub scaun
 • va crește împreună cu copilașul
 • ghidonul se poate roși până la un unghi de 30 de grade
 • spătar înalt pentru o ședere sigură, dar în același timp și premergător
 • scaun confortabil
 • copilașul își dezvoltă musculatura, va învăța să umble și să își mențină echilibrul
 • de la 10 luni
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni54*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului55*24*27 cm
Înălțimea scaunului21 cm
Greutate1,50 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...