Babytaxiu Văcuță Ride On Smoby de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru copii Smoby Happy Zoo Cow Ride-on este un babytaxiu frumos de culoare alb-negru potrivit pentru copii de la 12 luni. Avantajul acestuia este că, crește împreună cu copilașul dumneavoastră. Acesta se folosește de la 12 luni atunci când copilul începe să meargă, să facă primii pași. La vârsta de 12 luni copilul stă singur pe babytaxiu într-o poziție verticală și își dă avânt cu piciorușele în față. El este complet independent. 

Sub scaunul mașinii de jucărie se află un spațiu de depozitare practic în care copilul își poate depozita jucăriile. Babytaxiul are 4 roți, care se rotesc la 360 de grade și permite copilului să se deplaseze în fiecare parte într-un mod foarte ușor. Babytaxiul pentru copii are un scaun minunat în formă ergonomică și confortabilă datorită căruia copilașul nu obosește nici după o călătorie mai îndelungată. Babytaxiul Smoby este un accesoriu excelent, într-un design de văcuță pentru dezvoltarea motoricii și mișcării copilului dumneavoastră.

Acesta este fabricat în culori frumoase și seamănă cu o văcuță drăguță cu o față veselă și coarne de care copilul se ține.  Babytaxiul pentru copii este fabricat din materiale de înaltă calitate și durabile din plastic, care vor rezista un timp îndelungat. Babytaxiul Smoby Happy Zoo Cow Ride-on pentru copii este un produs franțuzesc de calitate realizat cu farmec franțuzesc și precizie. Dimensiunile babytaxiului pentru copii, are o lungime de 44 cm, o dimensiune de 22 cm și 31 cm. Cu un babytaxiu copilul învață echilibrul și de asemenea își întărește mușchii corpului. 

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni44*22*31 cm
Dimensiunile ambalajului30*20*47 cm
Greutate1,70 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...