Babytaxiu tractor cu remorcă Tractor Ride On with Garnished Trailer Écoiffier cu spatiu de depozitare si unelte de grădină 85 cm de la 12-36 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul tractor cu remorcă este un cadou grozav pentru toti copiii și în special pentru baietii de la 12 la 36 de luni. Tractorul pentru copii arată realist, iar masca frontală seamănă cu un tractor adevărat. Designul original într-o combinație de culori verde-negru va atrage atenția fiecărui șofer mic. Babytaxiul include si o remorcă practică în care copilul va putea transporta uneltele de grădina. Tractorul pentru copii are un scaun ergonomic confortabil, care este ridicat în spate, astfel încât copilul să nu alunece de pe el în timpul conducerii. Sub scaun este și un spatiu practic de depozitare unde cei mici își pot depozita diverse obiecte mici.

În timp ce se joacă de-a grădinarii, fermierii și șoferii de tractor, copiii se vor bucura și de setul de accesorii de grădină, care includ o lopată, greblă, stropitoare și sapă. Într-un mod jucăuș, încearcă să lucreze în grădină, își ajută părinții, udă și îngrijesc florile. Plimbarea pe un babytaxiu îi ajută pe copii să-și întărească mușchii brațelor și a picioarelor, să-și dezvolte abilitățile motorice, să învețe despre noi culori și forme. Babytaxiul pentru copii este un cadou ideal pentru cei mai mici copii înainte de a începe să folosească prima bicicletă, deoarece învață să-și mențină echilibrul și să-și miște picioarele de la o vârstă fragedă. Dimensiunile babytaxiului sunt de 85*28*33 cm. Înălțimea sa totală este de 33 cm și lungimea inclusiv remorca este de 85 cm.

De ani de zile, producătorul franțuzesc Écoiffier aduce copiilor jucării de calitate care îndeplinesc cele mai înalte criterii europene, motiv pentru care jucăriile Écoiffier sunt potrivite și pentru cei mai mici copii. În lumea în care întâlnim cel mai adesea produse fabricate în China, producătorul francez diferă semnificativ prin designul său original, influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni85*28*33 cm
Inaltimea produsului33 cm
Lungime intreaga85 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,5 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...