Babytaxiu tractor cu remorcă Écoiffier verde de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Écoiffier cu remorcă este un tractor foarte frumos și de calitate pentru copii de la vârsta de 12 luni. Tractorul mic oferă un aspect precum cel real, aproape că este copia reală a unui tractor mic real. Babytaxiul a fost fabricat într-o combinație foarte frumoasă de culori verde-negru, va cuceri atenția micilor tractoriști din prima clipă. Tractorul trage după el o remorcă în care copilașul dumneavoastră își va putea transporta jucăriile sale preferate. Babytaxiul-tractorul pentru copii a fost fabricat cu un scaun confortabil format ergonomic a cărui parte din spate este puțin înălțată ca, în timpul mersului cu viteză copilașul să nu alunece în spate. Sub scaun se află un spațiu practic de, depozitare unde copilașul dumneavoastră își poate ascunde lucrurile sale secrete. 

Babytaxiul nu este doar distractiv, ci o jucărie care alungă plictiseala. Prin intermediul babytaxiului copii își întăresc mușchii de la braț și picioare, își dezvoltă abilitățile lor motorice fine și puternice, fac cunoștință cu, culorile și formele. Prin folosirea tractorului copii vor fi mai aproape de lumea adulților în timp ce se joacă de-a șoferul. Babytaxiul tractor pentru copii este predecesorul ideal al bicicletei, deoarece deja de la o etapă timpurie copii învață să-și mențină echilibrul, să-și dea avânt în față cu piciorușele. Dimensiunea babytaxiului este de 82*28*33 cm. Înălțimea totală este de 33 cm și lungimea de 82 cm. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte cerințe europene astfel că, jucăriile Écoiffier sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici. Jucăriile francezului Écoiffier se remarcă pe, piață cu unicitatea lor, designul modern, cu siguranța lor la o calitate înaltă și nu în ultimul rând este vorba despre produse oferite la un preț rezonabil. Întâmpinați-vă copilașul prin achiziționarea unui babytaxiu de calitate garantând astfel distracția lui îndelungată. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni82*28*33 cm
Inaltimea produsului33 cm
Lungime intreaga82 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,47 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...