Babytaxiu tractor verde Tractor Ride On Écoiffier cu spațiu de depozitare sub scaun de la 12-36 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiu Tractor Ride On într-un design frumos verde va încânta toți copiii și în special băieții de la 12 la 36 de luni. Tractorul pentru copii arată realist, iar masca sa frontală seamănă cu un tractor adevărat, datorită căruia atrage atenția micilor șoferi. Tractorul pentru copii are un scaun ergonomic confortabil, care este ridicat în spate, astfel incat copilul sa nu alunece de pe el în timpul plimbării. Sub scaun este și un spatiu practic de depozitare unde cei mici își pot depozita diverse obiecte mici.

Plimbarea pe un babytaxiu îi ajută pe copii să-și întărească mușchii brațelor și a picioarelor, să-și dezvolte abilitățile motorice, să învețe despre noi culori și forme. Babytaxiul pentru copii este un cadou ideal pentru cei mai mici copii înainte de a începe să folosească prima bicicletă, deoarece învață să-și mențină echilibrul și să-și miște picioarele de la o vârstă fragedă. Dimensiunile babytaxiului sunt de 52*28*33 cm. Înălțimea sa totală este de 28 cm și lungimea de 52 cm.

De ani de zile, producătorul franțuzesc Écoiffier aduce copiilor jucării de calitate care îndeplinesc cele mai înalte criterii europene, motiv pentru care jucăriile Écoiffier sunt potrivite și pentru cei mai mici copii. În lumea în care întâlnim cel mai adesea produse fabricate în China, producătorul francez diferă semnificativ prin designul său original, influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*28*33 cm
Inaltimea produsului33 cm
Lungime intreaga52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...