Babytaxiu Rookie Pink Smoby cu construcție metalică și ghidon rotativ de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Rookie Pink de la renumitul producător francez Smoby este un babytaxiu modern, potrivit în special pentru fetițele de la 12 luni. Are o construcție metalică solidă, care se caracterizează prin calitate și durabilitate ridicată. Scaunul în formă ergonomică oferă copiilor confort chiar și pe trasee lungi. Sistemul stabil cu 4 roți este format din roți EVA din material special, care îmbină avantajele roților silențioase de cauciuc și plastic durabil. Acest lucru permite copilului să se bucure de o plimbare silențioasă și liniștită.

Babytaxiul roz-albastru Rookie are în spate o cutie practică pentru jucării și un mâner practic sub scaun, datorită căruia este ușor de transportat. Ghidonul antiderapant este echipat cu un sistem de siguranță care permite copilului să întoarcă ghidonul doar într-un anumit unghi, astfel încât să se simtă în siguranță și confortabil în timpul conducerii.

Jucăria sportivă este concepută pentru toți sportivii mici, ajutându-i să mențină echilibrul, să-și îmbunătățească reflexele, viziunea spațială și estimarea distanței. Acesta susține, de asemenea, dezvoltarea stabilității și a mușchilor, contribuie la dezvoltarea versatilă a copilului, care dobândește încredere în sine în timp ce se distrează. Dimensiunile produsului sunt 52*30*38 cm, cu o înălțime totală de 38 cm. Greutatea babytaxiului este de numai 1,9 kg, iar capacitatea de încărcare este de 25 kg.

Renumitul brand francez Smoby produce jucării de calitate pentru copii de zeci de ani. Jucăriile de la Smoba îndeplinesc cele mai stricte criterii europene de calitate, durabilitate și, în același timp, au un design unic, care îmbină perfecțiune, farmec și precizie franceză. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de răni în timpul jocurilor distractive.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*30*38 cm
Inaltimea produsului38 cm
Dimensiunile ambalajului45*15*26 cm
Lungime intreaga52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,9 kg
Capacitate maximă admisă25 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...