Babytaxiu şi premergător Minnie Disney Smoby cu spaţiu pentru depozitare şi spătar roz de la vârsta de 10 luni

Transport gratuit Doprava zdarma
Producător: Smoby Categorie: Babytaxiuri de la 10 luni Cod produs: SM720522
200,00 Lei
135,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Mașina de jucărie pentru copii Minnie este un babytaxiu modern și de înaltă calitate și premergător într-unul de la producătorul franțuzesc renumit Smoby. Mașina originală de jucărie în nuanțe plăcute de roz este potrivită în mod special pentru fetițele de la 10 luni. Babytaxiul Minnie pentru copii crește împreună cu, copilașul dumneavoastră și se adaptează la nevoile sale. La 10 luni copilașul folosește premergătorul pentru a-l ajuta la primii pași și de la 12 luni poate sta pe mașina de jucărie și să-și dea avânt cu picioarele. Roțile de înaltă calitate de pe babytaxiu sunt realizate din material de plastic moale astfel că, funcționeaz bine atât în exterior, cât și în interior. 

Cu babytaxiul multifuncional copilul învață să-și mențină echilibrul, își întărește mușchii. Babytaxiul îi ajută pe copii de asemenea la mișcare și dezvoltarea motoricii. Babytaxiul cu motivul Minnie alături de prietena ei Daisy o va încânta pe fiecare fetiță de la prima vedere. Personajele din desenele Disney sunt foarte populare și preferate pentru toți copii mici, care le urmăresc poveștile lor, își dezvoltă imaginația și fantezia. 

Babytaxiul Smoby este fabricat din materiale de calitate și durabile din plastic, suprafața fiind moale, netedă la atingere. Volanul poate fi rotit în fiecare parte la 30 de grade. Siguranța copilului este asigurată de asemenea de cadru, care se află în partea din față a mașinii și care îi împiedică să se răstoarne, care este apreciat de către părinți. Dimensiunile babytaxiului sunt de 54*27*40 cm, cu o înălțime totală de 40 cm și o lungime de 54 cm. Scaunul este format ergonomic oferind cel mai înalt confort copiilor la ședere. Sub scaun se află un spațiu de depozitare secret unde fetițele își pot ascunde diferite lucruri și jucării. Spătarul înalt este stabil, copii se pot rezema de acesta fără teamă. 

Smoby este cel mai important producător franțuzesc, care are o tradiție îndelungată și fabrică jucării din plastic de cea mai înaltă calitate cu un design original. Toate jucăriile sunt fabricate pentru a menține copii în siguranță. Fiecare jucărie are colțuri rotunjite, iar procesul de fabricare este strict controlat. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este plăcut și neted la atingere. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

  • Mașină multifuncțională-premergător și babytaxiu
  • Volanul se rotește lateral la 30
  • Colțuri rotunjite, suprafață netedă la atingere
  • Cadrul practic previne răsturnarea
  • Crește împreună cu copilul dumneavoastră de la 10 luni
  • Produs franțuzesc de clasa întâi
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni54*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului56*25*27 cm
Lungime intreaga54 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,9 kg
Culoarearoz

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...