Babytaxiu și premergător Minnie Auto Ride-On Disney Smoby cu spătar și spațiu de depozitare de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul și premergătorul Minnie de la producătorul francez Smoby este realizat in nuanțe moi de roz, care vor încânta toti copiii și în special fetele de la vârsta de 10 luni. Babytaxiul pentru copii Minnie creste împreună cu copilul dvs. si se adaptează nevoilor lui. Copilul în vârstă de 10 luni poate folosi premergătorl ca ajutor la primii pași, iar de la vârsta de 12 ani poate să stea pe mașinuța de jucărie și să împingă cu picioarele. Rotile de calitate ale babytaxiului sunt fabricate din plastic moale și, prin urmare, se deplasează bine atât în ​​exterior, cât și în interior.

Volanul poate fi rotit la 30 de grade pe fiecare parte. Siguranța copilului este asigurată și datorita barierei, care se afla în fața mașinuței si previne rasturnarea acesteia, lucru care va fi apreciat de părinți. Babytaxiul Smoby este realizat din materiale rezistente de plastic de înaltă calitate, suprafața sa este moale, catifelată la atingere. Cu babytaxiuk multifuncțional, copilul învață să-și mențină echilibrul și își întărește mușchii. De asemenea, babytaxiul pentru copii îi ajută pe copii în dezvoltarea lor motrică. Scaunul larg de pe mașinuțaa de jucărie contribuie la dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldurilor.

Dimensiunile babytaxiului sunt de 54*27*40 cm. Scaunul are o formă ergonomică, oferind copiilor cel mai înalt confort la șezut. Sub scaun, există un spațiu secret de depozitare unde fetele își pot ascunde diverse obiecte mici și jucării. Spătarul înalt este stabil, copiii se pot sprijini pe el fără nicio grijă. Culorile colorate și personajele înfățișate pe babytaxiu îi vor ajuta pe copii să-și dezvolte imaginația și creativitatea, fiecare plimbare va fi o experiență fericită pentru ei.

De mulți ani, producătorul franțuzesc Smoby le aduce copiilor cele mai bune jucării cu o idee proprie, originală. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atragând fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni54*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Greutate1,5 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...