Babytaxiu şi premergător Initio II Rouge Smoby roşu de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru copii Smoby Initio II Rouge este o mașinuță minunată de culoare roșie, care este recomandată de la vârsta de 10 luni. Avantajul mare al mașinuței este că, crește împreună cu nevoile copilului dumneavoastră. Acesta se poate folosi de la vârsta de 10 luni, când copilul dumneavoastră face primii pași. De sprijinul din spate se poate ține și îi crește treptat setimentul de siguranță. Scaunul este format ergonomic, datorită acestuia nici drumul lung nu este obositor pentru copil. La vârsta de 12 luni copilul deja stă independent pe mașinuță și își dă avânt în față cu picioarele. Astfel deja poate să folosească vehiculul independent. Copilul dumneavoastră poate să se bucure de babytaxiu de la vârsta de 10 luni până la vârsta de 3 ani. Sub scaun se află un spațiu practic de depozitare în care copilul își poate așeza jucăriile sale preferate. 

Babytaxiul Smoby Initio II Rouge este în formă de mașinuță de culoare roșie cu accesorii negre și cu o față veselă zâmbitoare. Acesta este un ajutor excepțional pentru copilul dumneavoastră în dezvoltarea mișcării și abilităților sale motorice. Acesta strălucește în culori fascinante și se aseamănă cu o mașinuță reală, pe care o decorează abțibilduri drăguțe. Babytaxiul s-a fabricat din material de calitate și rezistent la lovitură care timp de ani lungi se îngrijește de fericirea copilului dumneavoastră. Babytaxiul Smoby este un produs franțuzesc de calitate, care s-a fabricat cu perfecțiunea și șarmul franțuzesc. Dimensiunile babytaxiului sunt de 46*27*40 cm. În primul rând este recomandat băieților. Capacitatea sa maximă de greutate este de 35 kg. Datorită mașinuței copilul învață să-și ghideze echilibrul și își întărește musculatura. Volanul se poate roti lateral la un unghi de 30 de grade. 

Smoby este o companie producătoare franțuzească renumită, care timp de ani lungi produce jucării de cea mai bună calitate din plastic cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, durabil, dar în același timp material din plastic foarte plăcut și neted. Acesta este un material din plastic neted la atingere. Jucăriile de la această companie sunt sigure și nu îi pun în pericol pe cei mici dacă se joacă, deoarece fiecare colț al acestora este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia celor mici. Procesul de fabricare în sine este strict controlat astfel că, jucăriile corespund și celor mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană. 

Caracteristici

  • babytaxiu și premergător într-unul
  • fața zâmbitoare a mașinuței trezește o impresie pozitivă
  • spațiu de depozitare sub scaun
  • crește împreună cu copilul
  • volanul se rotește până la un unghi de 30 de grade
  • spătar înălțat pentru șederea sigură sau ca premergător
  • șezut confortabil
  • copilul își întărește musculatura, învață să umble și să-și mențină echilibrul
  • până la vârsta de 10-36 de luni
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni46*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului44*19*25 cm
Înălțimea scaunului21 cm
Lungime intreaga46 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,50 kg
Capacitate maximă admisă35 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...