Babytaxiu şi premergător Initio II Rouge Smoby roşu de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Initio II Rouge pentru copii este o maşinuţă splendidă de culoare roşie, care este recomandată de la vârsta de 10 luni. Avantajul mare al acestei maşinuţei este faptul că creşte împreună cu nevoile copilului dvs. Poate fi folosit de la vârsta de 10 luni, când copilul dvs. face primii paşi. Se poate ţine de spătarul din spate, în timp ce îi creşte treptat sentimentul de securitate. Are un scaun cu o proiectare ergonomică, datorită căruia nici drumurile lungi nu vor fi obositoare pentru copii. La vârsta de 12 luni, copilul stă singur în maşinuţă şi avansează înainte prin împingerea în faţă a picioarelor sale. Astfel foloseşte vehiculul în mod independent. Copilul dvs. se poate bucura de acest babytaxiu de la vârsta de 10 luni, până la vârsta de 3 ani. Sub scaun se află un spaţiu practic pentru depozitare, în care micuţul poate depozita jucăriile favorite ale sale.

Babytaxiul Smoby Initio II Rouge are forma unei maşinuţe de culoare roşie, cu accesorii negre şi cu faţă veselă şi zâmbitoare. Este un ajutor grozav în dezvoltarea mişcării şi a abilităţilor motrice ale copilului dvs. Străluceşte în culori fermecătoare şi seamănă cu o maşinuţă adevărată, care este ornată cu autocolante drăguţe. Babytaxiul este fabricat din material de calitate şi rezistent la impact, care va asigura fericirea copilului pe o perioadă lungă de timp. Babytaxiul Smoby este un produs francez de calitate, realizat cu perfecţiune franceză şi cu şarm. Dimensiunile babytaxiului sunt 46*27*40 cm. Este recomandat, în primul rând, pentru băieţi. Capacitatea sa maximă este 35 kg. Datorită maşinuţei, micuţul va învăţa să-şi controleze echilibrul şi să îşi întărească musculatura. Volanul poate fi rotit lateral la un unghi de 30 de grade.

Smoby este o companie faimoasă franceză de fabricaţie, care produce de mulţi ani jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, în acelaş timp şi foarte plăcut şi neted. Acesta este un plastic catifelat. Jucăriile de la această firmă sunt sigure şi nu pun în pericol pe cei mici atunci când se joacă, deoarece fiecare margine este rotunjită. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copilului. Procesul de producție în sine este strict controlat, astfel încât jocurile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Caracteristici

  • babytaxiu şi premergător
  • faţa zâmbitoare a maşinuţei oferă o impresie pozitivă
  • spaţiu pentru depozitare sub scaun
  • creşte împreună cu copilul
  • volanul poate fi rotit până la 30 de grade
  • spătar ridicat pentru un şezut sigur sau pentru un premergător
  • scaun confortabil
  • copilul îşi întărește musculatura, învață să meargă și să-și mențină echilibrul
  • pentru vârsta cuprinsă între 10-36 de luni
Magnetky Doprava
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni46*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului44*19*25 cm
Inaltimea sezutului21 cm
Lungime intreaga46 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,50 kg
Greutate copil maxima35 kg
Culoarearoșu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha