Babytaxiu şi premergător Auto Pink Ride on Smoby cu spaţiu pentru depozitare şi spătar roz

Detalii privind produsul

Mașinuța de jucărie pentru copii Auto Pink Ride on este un babytaxiu modern și de înaltă calitate și premergător într-unul de la producătorul franțuzesc Smoby. Mașina originală de jucărie în culori de roz-verde este potrivită în special pentru fetițele de la 10 luni. Babytaxiul Ride on pentru copii crește împreună cu, copilașul dumneavoastră și se adaptează la nevoile sale. La 10 luni copilașul folosește premergătorul pentru a-l ajuta la primii pași și de la 12 luni poate sta pe mașina de jucărie și să-și dea avânt cu picioarele. Roțile negre de înaltă calitate de pe babytaxiu sunt realizate din material de plastic moale astfel că, funcționează bine atât în exterior, cât și în interior. 

Cu babytaxiul multifuncțional copilul învață să-și mențină echilibrul, își întărește mușchii. Babytaxiul îi ajută pe copii de asemenea la mișcare și la dezvoltarea motoricii. Scaunul lat, contribuie la dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldului la copii. Babytaxiul mașină de jucărie ilustrează fața veselă a animalului de companie pe partea din față atrăgând atenția copiilor de la prima vedere dezvoltând de asemenea fantezia și imaginația. 

Babytaxiul Smoby este fabricat din materiale de calitate și durabile din plastic, suprafața fiind moale, netedă la atingere. Volanul poate fi rotit în fiecare parte la 30 de grade. Siguranța copilului este asigurată de asemenea de cadru, care se află în partea din față a mașinii și care îi împiedică să se răstoarne, care este apreciat de către părinți. Dimensiunile babytaxiului sunt de 54*27*40 cm, cu o înălțime totală de 40 cm și o lungime de 54 cm. Scaunul este format ergonomic oferind cel mai înalt confort copiilor la ședere. Sub scaun se află un spațiu de depozitare secret unde copii își pot ascunde diferite lucruri și jucării. Spătarul înalt este stabil, copii se pot rezema de acesta fără teamă. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care are o tradiție îndelungată și fabrică jucării din plastic de cea mai înaltă calitate cu un design original. Toate jucăriile sunt fabricate pentru a menține copii în siguranță. Fiecare jucărie are colțuri rotunjite, iar procesul de fabricare este strict controlat. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este plăcut și neted la atingere. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. 

Caracteristici

  • Mașină multifuncțională-premergător și babytaxiu
  • Volanul se rotește lateral la 30°
  • Colțuri rotunjite, suprafață netedă la atingere
  • Cadrul practic previne răsturnarea
  • Crește împreună cu copilul dumneavoastră de la 10 luni
  • Produs franțuzesc de clasa întâi
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni54*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului27*25*56 cm
Lungime intreaga54 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,49 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...