Babytaxiu şi premergător Auto Fille 2in1 Smoby roz de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Auto Fille pentru copii este o maşinuţă frumoasă roşie care este recomandată de la vârsta de 10 luni. Motivul maşinuţei este o faţă veselă cu ochi mari, care va capta atenţia fetiţelor la prima vedere. Avantajul imens al maşinuţei constă din faptul că, creşte împreună cu nevoile copilului. Când copilul dvs. îndeplineşte 10 luni, maşinuţa funcţionează ca şi un premergător, ca un sprijin la primii paşi. Cu trecerea timpului, copilul stă pe maşinuţă şi se dă singur, ghidează spre dreapta şi stânga, se ţine confortabil şi avansează cu uşurinţă cu această maşinuţă mică. Babytaxiul este dotat cu o frână anti-răsturnare. Volanul poate fi rotit lateral la un unghi de 30 de grade.

Babytaxiul Smoby, sub forma unei maşinuţe roz, este un ajutor grozav în dezvoltarea mişcării şi a abilităţilor motrice ale copilului dvs. Scaunul lat, contribuie la dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldului la copii. Străluceşte în culori fermecătoare şi seamănă cu o maşinuţă adevărată, care este ornată cu autocolante drăguţe. Maşinuţa pentru copii este fabricată din material rezistent la lovituri, care va asigura bucuria micuţului dvs. chiar şi cu trecerea anilor. Babytaxiul Smoby Balade este un produs francez de calitate, care este fabricat cu perfecţiune şi şarm francez. Dimensiunile maşinuţei pentru copii sunt 54*27*40 cm. Înălţimea scaunului de la sol este 21 cm, iar lăţimea scaunului este 17 cm. Înălţimea spătarului de la sol este 40 cm. Este recomandat, în primul rând, fetiţelor de la vârsta de 10 luni până la vârsta de 36 de luni.

Smoby este o faimoasă companie franceză de fabricație care produce de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate, cu design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, totuşi plăcut şi neted. Acesta este un plastic catifelat la atingere. Jocurile de la acest producător sunt sigure şi nu pun în pericol pe cei mici în timp ce se joacă, deoarece marginile lor sunt rotunjite. Culorile frumoase ale jocurilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de producție în sine este strict controlat, prin urmare jocurile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Caracteristici

  • babytaxiu şi premergător în acelaş timp
  • este decorat cu o faţă zâmbitoare
  • mai ales fetiţelor
  • spaţiu pentru depozitare sub scaun
  • volanul se roteşte la un unghi de 30 de grade
  • spătar înălţat pentru o şedere sigură şi premergător în acelaş timp
  • scaun confortabil
  • componente de siguranţă împotriva răsturnării
  • copilul îşi întăreşte musculatura, va învăţa să meargă
  • este recomandat de la vârsta de 10 luni
Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni54*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului55*24*27 cm
Inaltimea sezutului21 cm
Lungime intreaga54 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,50 kg
Culoarearoz
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha