Babytaxiu maşină Mercedes AMG GT Bobby BIG cu claxon roșu de la 18 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Mercedes pentru copii fabricat în formă de mașinuță este un babytaxiu fantastic, care strălucește într-un design precum cel real și dispune calitatea mărcii germane Mercedes. Forma, culoarea, lampa, log-ul Mercedes, husa din velur de pe scaun - toate acestea sunt caracteristici, care îl vor fascina de la prima vedere pe copilul dumneavoastră. Lucrul special al acestui babytaxiu pentru copii este scaunul acoperit cu material moale, care datorită scaiului se poate și spăla la nevoie. Husa moale de pe scaun va face și mai confortabil mersul pe babytaxiu cu viteză astfel că, copii dumneavoastră se vor juca timp de multe ore pe babytaxiul lor nou Mercedes. 

Babytaxiul Mercedes pentru copii AMG GT de la producătorul german BIG este un babytaxiu unic fabricat în forma unei mașinuțe Mercedes. Mașinuța este potrivită de la 18 luni. Capacitatea sa de greutate este de 50 kg. Babytaxiul - mașinuță este dotat și cu un claxon, care funcționează și care o va transforma într-una mai reală. Babytaxiul pentur copii strălucește în culoare roșie cu, care copilul dumneavoastră va fi un șofer mic minunat. Roţile speciale ale babytaxiului sunt de înaltă calitate, silenţioase şi rezistente.

Babytaxiul Mercedes pentru copii are un efect bun asupra abilităților motorice și de mișcare, dar și asupra dezvoltării corecte a șoldului, deoarece copii stau pe babytaxiu cu picioarele deschise. Suprafața babytaxiului este tratată cu filtru UV pentru ca, culorile să rămână frumoase și vii pentru un timp îndelungat. Babytaxiul are o garanție de trei ani. Volanul babytaxiului se poate roti lateral până la un unghi de 30 de grade. Roțile silențioase ale babytaxiului Mercedes oferă o aderență perfectă pe asfalt, dar și în cameră. Scaunul este acoperit cu material moale cu scai, care se poate spăla la nevoie. 

Producătorul german BIG se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru diferite vârste. Produsele sale sunt testate de instituții independente care garantează calitatea jucăriilor. Babytaxiul a fost testat de institutul german TÜV Rheinland, în conformitate cu standardele stricte GS. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, simbolul puterii, rezistenţei şi robusteţii- și acestea sunt exact caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, iar materiile prime folosite nu sunt doar de calitate, ci şi nedăunătoare sănătăţii.

 Caracteristici

 • Babytaxiu în formă de mașinuță
 • Design precum cel real Mercedes AMG GT
 • Cu, claxon 
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Potrivit de la 18 luni
 • Roți de înaltă calitate
 • Folosire atât în exterior, cât și în interior
 • Garanție de 3 ani
 • Filtru special UV pentru protejarea culorilor
 • Roți silențioase și rezistente
 • Scaun format ergonomic pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • Produs de calitate germană
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni69*34*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Lungime intreaga69 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4 kg
Greutate copil maxima50 kg
Rotirubber
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...