Babytaxiu maşină Next Bobby Car BIG cu efecte sonore şi luminoase roşu-gri de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru copii, Next Bobby Car este imitaţia unei maşini de lux, care are un design unic și de care copii se vor îndrăgosti la prima vedere. Chiar din prima clipă aceasta îl va fascina pe copilul dvs. cu efectele sale luminoase, care vor transforma fiecare călătorie într-una mai distractivă şi mai interesantă. Formele babytaxiului sunt rotunjite și astfel oferă siguranță maximă celor mici, iar scaunele confortabile și culorile atractive intensifică experiența călătoriei. Combinația de culori roșu-gri, efectele de lumini reale şi claxonul sunt niște caracteristici unice ale babytaxiului BIG, care îl scot în evidență față de alte produse asemănătoare. În partea din spate babytaxiul are un sprijin pentru genunchi, astfel copii îl vor putea folosi și ca o trotinetă.

Babytaxiul, Next Bobby Car pentru copii este cel mai modern babytaxiu fabricat de producătorul german BIG. Babytaxiul este potrivit începând de la vârsta de 12 luni. Efectele sonore şi luminoase îi vor distra pe copii. Capacitatea de greutate a babytaxiului în formă de maşinuţă este  de maxim 50 kg. Copii cu vârsta de la 12 luni se vor îndrăgosti de el datorită funcţiilor sale interesante şi asemănătoare celor reale.Farurile din față se aprind, în plus și claxonul redă sunete precum cele reale. Claxonul funcționează cu 2 baterii AAA, care nu sunt incluse în ambalaj. Babytaxiul BIG este de culoare roșu și gri. Babytaxiul este protejat de razele dăunătoare ale soarelui datorită filtrului UV.

Babytaxiul ajută la dezvoltarea corectă a șoldurilor, deoarece copilaşul va sta cu picioarele depărtate. Volanul mașinuței se poate roti până la unghiul de 30 de grade. Scaunul babytaxiului este ergonomic, astfel că, dispune și de un certificat. Acesta are roți foarte silențioase, care oferă o aderenţă adecvată pe asfalt. Roţile sunt în culoarea roșie, oferind babytaxiului un aspect fermecător. Sub capota mașinuței se află un spaţiu mic ideal pentru depozitarea jucăriilor și a altor comori ale copilaşului.

Pe, partea din faţă a babytaxiului se află un cârlig unde se pot ataşa alte accesorii BIG, precum remorcă, cablu de remorcare, etc. Producătorul german, BIG, se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru toate vârstele. Produsele sale sunt testate de instituții independente care garantează calitatea jucăriilor. Babytaxiul a fost testat de institutul german TÜV Rheinland și este în conformitate cu standardele stricte GS. Sigla mărcii BIG este bivolul, care este robust și semnifică rezistență şi putere - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, iar materialele folosite la fabricaţie sunt nu numai de calitate, ci și nedăunătoare sănătăţii.

Caracteristici

 • babytaxiu cu sunete și lumini, pentru copii
 • faruri frontale cu iluminare
 • claxon
 • greutate maximă suportată: 50 kg
 • cârlig pentru accesorii (remorcă, edec)
 • poate fi folosit ca trotinetă de copii mai mari
 • recomandat copiilor peste vârsta de 12 luni
 • protecție împortiva răsturnării
 • pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior
 • garanție de 3 ani
 • filtru UV pentru protecția culorii
 • scaune ergonomice pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • produs de calitate germană
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului59*28*31 cm
Lungime intreaga57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,5 kg
Greutate copil maxima50 kg
Rotirubber
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...