Babytaxiu şi premergător Minnie Disney Smoby cu spătar şi spaţiu de depozitare roz de la 10 luni

Detalii privind produsul

Mașinuța pentru copii, Minnie Smoby, este un babytaxiu și un premergător în același timp și este recomandată pentru copii cu vârstele cuprinse între 10 și 36 de luni. Copilaşul dumnevoastră va creşte împreună cu babytaxiul Minnie. La 10 luni copilașul  utilizează premergătorul ca și un sprijin pentru primii pași. Când este mai mare și este mai sigur pe el, premergătorul devine un babytaxiu și stând pe el copilașul se va deplasa accelerând cu picioarele. Roțile babytaxiului sunt de înaltă calitate și durabile, find fabricate din plastic spumat, astfel că, acestea sunt confortabile pe timpul deplasării atât înăuntru, cât și afară. Scaunul ei este în formă ergonomică, astfel că, mica prințesă nu va fi obosi în timpul aventurii. Sub scaun se găsește un spațiu secret de, depozitare unde copilașul îşi poate ascunde comorile prețioase. Dimensiunea babytaxiului este de 46*27*40 cm, în timp ce înălțimea este de 40 cm.

Mușchii copilului se vor întări datorită călătoriei pe babytaxiu și totodată se dezvoltă și echilibrul. Babytaxiul are, de asemenea, un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților motorice și de mișcare. Scaunul lat, contribuie la dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldului la copii. Babytaxiul are culori vesele cu motivul fabulos al şoricelului Minnie și este decorat cu alte elemente drăguţe. Personajele Disney sunt favoritele tuturor copiilor, care urmăresc poveștile  lor aventuroase. Babytaxiul Smoby s-a fabricat din plastic de calitate și foarte durabil. Volanul  poate fi rotit la un unghi de 30 de grade. Copilul dumneavoastră se va simți ca și un membru cu drepturi depline în trafic. 

Smoby este un producător franţuzesc,renumit, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate cu un design unic. Materialul de plastic din care sunt fabricate jucăriile este plăcut, moale la atingere, astfel că, este potrivit pentru mânuţele netede ale copiilor. Fiecare colţ al jucăriilor este rotunjit, iar procesul de fabricaţie este strict controlat. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel că, jucăriile corespund celor mai stricte standarde de siguranţă.

Caracteristici

  • babytaxiu și premergător
  • volanul poate fi rotit la un unghi de 30 de grade
  • mărimea mașinuţei este de 46*27*40 cm
  • roți de calitate din plastic spumat
  • potrivit de la vârsta de 10 luni
Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 10 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni54*27*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului56*25*27 cm
Lungime intreaga54 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,9 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...