Babytaxiu cu sunete și lumini Minnie Activity Kiddieland cu două elice de la 12-36 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru copii cu motiv de poveste al simpaticului pilot Minnie este un babytaxiu modern roz în formă de avion, care va distra copiii și mai ales fetele între 12 și 36 de luni. Acest babytaxiu frumos se caracterizează prin 2 elice pe aripi, care se pot roti, astfel încât copilul să se simtă ca un adevărat pilot. Avionul va încânta copiii cu efecte luminoase și totodată îi va surprinde cu sunete realiste de decolare și aterizare. Volanul cu butoane are forma unei manșe de avion, iar în partea din față a cabinei, se află figurina Minnie care zboară împreună cu copilul. Această jucărie originală îi va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii, imaginația și creativitatea.

Avionul are roți din plastic de cea mai bună calitate, care sunt sigure și foarte confortabile, precum și un scaun în formă ergonomică. Prin intermediul volanului, roțile din față ale babytaxiului pot fi rotite lateral și copilul schimbă direcția de mers. Babytaxiul pentru copii este alegerea potrivită pentru micuțul dvs. admiră lumea avioanelor. Pe partea laterală a avionului este imaginea zămbitoare a lui Minnie, care va încânta fetițele. În pachet sunt incluse și 3xAA baterii. Construcția din plastic stabilă și durabilă va rezistă copilașilor ani de zile și îi va ajuta să se dezvolte versatil.

Marca Kiddieland a cucerit piața mondială cu jucăriile sale pentru bebeluși încă din anul 1998 şi a obținut licența pentru produsele Disney în 2002. Producătorul comercializează, în principal, produsele sale în America și, în mare măsură, şi în Europa. Jucăriile sale sunt caracterizate de un design splendid, culori vesele, motive fabuloase și diverse efecte sonore şi luminoase, toate la un preț foarte rezonabil. În produsele mărcii Kiddieland, părinții grijulii vor putea achiziţiona jucării, care nu numai că îi vor distra pe cei mici, dar îi vor învăţa foarte multe lucruri noi.

Caracteristici

  • babytaxiu sigur și de calitate
  • construcție robustă
  • design vesel colorat cu Minnie
  • funcții electronice - sonore și luminoase
  • design roz
  • 2 elice pe aripi
  • dezvoltă imaginația și funcțiile motorice 
  • de la 12 luni
Doprava 59
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Dimensiuni52*46*39 cm
Dimensiunile ambalajului54*27*36 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6 included
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii