Babytaxiu Minnie în bucătărie Kiddieland

cu sunet şi lumină de la 12 luni

Doprava zdarma
Producător: Kiddieland Categorie: Vehicule cu sunete pentru copii Cod produs: KID55376
370,00 Lei
220,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Babaytaxiul Minnie în bucătărie de la producătorul Kiddieland este într-adevăr un vehicul modern în combinație de culoare alb-roz-mov pentru fetițele de la 12 până la 36 luni. Babytaxiul cu motivul șoricelului drăguț Minnie în bucătărie va cuceri inima fiecărei fetițe și nu se va putea dezlipi de acesta. Babytaxiul Kiddieland esteîmbogățit cu funcții sonore și luminoase, după apăsarea unui buton se va auzi sunetul precum cel real al apei curgătoare împreună cu alte sunete interesante. Pe bord se află o jucărie pentru dezvoltarea abilităților, care garantat va preocupa atenția copilașului dumneavoastră, la fel ca și luminile intermitente. Întâmpinați-vă copilașul cu babytaxiu fabulos, care cuprinde multe funcții minunate.

Roțile mașinuței s-au fabricat din material de plastic de calitate, scaunul format ergonomic cu spătar este sigur și confortabil. La primii pași ai copilașului spătarul mașinuței este un premergător perfect. Mai târziu șezând pe babytaxiu își va putea da avânt în față și în spate cu piciorușele. Primele roți din față se pot ghida lateral cu volanul astfel că, copilașul va putea să schimbe și destinația. Babytaxiul Minnie este un cadou minunat pentru fiecare fetiță, structura sigură și stabilă este decorată cu imaginile desenelor animate Disney. Cele 2 baterii AA sunt incluse în ambalaj. 

Marca Kiddieland a cucerit piața mondială în 1998 cu jucăriile sale pentru bebeluși, din 2002 vinde și produse licențiate Disney. Producătorul în primul rând își comercializează produsele în primul rând în America și în mare parte în Europa. Jucăriile sale sunt caracterizate prin design minunat, culori vesele, motive fabuloase și diferite efecte sonore și luminoase, toate acestea la un preț foarte rezonabil. În produsele mărcii Kiddieland părinții grijulii vor putea găsi jucării, care nu doar că îi vor distra, dar îi vor învăța și multe noutăți pe copii lor. 

Caracteristici

  • Babytaxiu de calitate și sigur
  • Design jucăuș cu motivul  șoricelului Minnie
  • Pentru vârstele 12-36 luni 
  • Design atractiv
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Dimensiuni55*27*44 cm
Dimensiunile ambalajului56*28*37 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Observaţie2 x AA batteries
Culoarearoz

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...