Babytaxiu maşinuţă Smoby roşu de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby pentru copii cu motiv maşinuţă este o mașinuță frumoasă, roşie, care este potrivită de la 10 luni. Avantajul său mare este că va crește împreună cu nevoile copilașului dumneavoastră. Acesta se poate folosi de la vârsta de 10 luni, când copilașul dumneavoastră va face primii pași. Acesta se va sprijini de suportul din spate și i-i se vor dezvolta pașii pe parcurs. De la vârsta de 12 luni copilașul va sta singur pe mașinuță și își va da avânt cu picioarele. Astfel va folosi vehiculul singur. Copilașul se va bucura de babytaxiu de la 10 luni până la 3 ani. Sub scaunul mașinuței se află un spațiu de, depozitare, unde copilașul își va putea ascunde jucăriile preferate. Datorită babytaxiului copilaşului i-i se va dezvolta musculatura şi echilibrul.

Babytaxiul Smoby în forma unei mașinuțe roşii este un ajutor minunat pentru copilașul dumneavoastră în dezvoltarea abilităților de mișcare și motorice. Acesta strălucește în culori minunate și se aseamănă cu o mașinuță reală, care este decorată cu abțibilduri drăguțe. Vehiculul pentru copii s-a fabricat din plastic de calitate și rezistent la accidente și îi va oferi bucurie copilașului dumneavoastră timp de mulți ani. Roțile din cauciuc de calitate oferă un mers confortabil cu mașinuța. Babytaxiul Smoby cu motivul maşină este un produs franțuzesc de calitate, care s-a fabricat cu o perfecțiune franțuzească și șarm. Dimensiunea mașinuței este de 54*27*40 cm. Ghidonul se poate roti la un unghi de 30 de grade. 

Smoby este o companie franțuzească renumită care produce de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate, cu design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, totuşi foarte plăcut şi neted. Acesta este un plastic neted la atingere. Jucăriile de la această companie sunt sigure şi nu prezintă un pericol pentru copii în timp ce se joacă, deoarace toate colțurile sunt rotunjite. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de producție este strict controlat, prin urmare jucăriile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană.

Caracteristici

  • babytaxiu şi premergător în acelaşi timp
  • motiv maşină de curse
  • mai ales pentru băieți
  • spaţiu de, depozitare sub scaun
  • ghidonul se poate roti până la un unghi de 30 de grade
  • spătar înalt pentru o ședere sigură, dar în același timp și premergător
  • scaun confortabil
  • copilașul își dezvoltă musculatura, va învăța să umble și să își mențină echilibrul
  • de la 10 luni
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni54*27*40 cm
Dimensiunile ambalajului56*25*27 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,90 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...