Babytaxiu Maşini Kiddieland roşu de la 12 luni

Detalii privind produsul

Kiddieland Activity cu motivul Mașini este un babytaxiu pentru copii, este o mașinuță foarte stabilă și de calitate, care este recomandată de la 12 până la 36 de luni. Datorită calității sale îi va servi pe copilași timp de mulți ani, de care cu siguranță se vor bucura frații și prietenii mici. Babytaxiul s-a fabricat cu foarte multe efecte luminoase și sonore, cât și cu funcție mecanică, care le va place foarte mult copiilor de la 1 an atunci când încep să descopere lumea. Ei vor putea să apese butoanele și vor putea învârti, brațul sus, jos, în dreapta și în stânga, îl pot roti, îl pot deschide și în timp vor putea privi reacția mașinuței la efectul ghidării. Mașinuța când se oprește cântă diferite melodii, luminează intermitent, luminile sale se aprind și se mișcă o parte a jucăriei. Cheia de pornire la apăsarea butonului redă sunetul pornirii reale chiar la o mașină și la apăsarea claxonului cântă melodii plăcute. Volanul se poate întoarce la un unghi de 30 de grade. 

Mașinuța are roți fabricate din material de plastic de calitate și scaunul este format ergonomic astfel că, este confortabil pentru copilaș. Sub scaun se află un spațiu de, depozitare în care copilașul dumneavoastră își poate pune jucăriile. Când copilașul învață să umble se sprijină de brațul din spate și mașinuța este un sprijin sigur pentru el la primii săi pași. Mai târziu își dă avânt singur, se deplasează ușor cu piciorușele în față sau dă în spate. Cu volanul poate să rotească în dreapta și în stânga primele roți și așa poate să ghideze mașinuța. Mașinuța Mașini are o culoare foarte frumoasă roșie și este decorată cu imaginea Fulgerului McQueen. Acest vehicul îi va oferi cu siguranță copilașului dumneavoastră bucurie, cu jucăria își va putea dezvolta ușor abilitățile sale motorice fine, gândirea sa logică, memoria, abilitatea sa de mișcare și echilibrul său. Aceasta funcționează cu 2 bucăți de baterii tip AA. 

Marca Kiddieland este prezentă pe, piață din 1998. Producătorul se concentrează pe fabricarea jucăriilor pentru bebeluși, pe parcursul căreia produce jucării de calitate, educative și dezvoltatoare, dar și foarte frumoase la aspect. Jucăriile Kiddieland sunt dotate cu numeroase funcții luminoase și sonore, sunt unice și se mândresc cu un aspect interesant, care trezesc simțurile copiilor. Din 2002 Kiddieland colaborează cu Disney a cărui rezultat sunt jucăriile licențiate decorate cu figurine populare fabuloase. Marca investește fără întrerupere în inovația produselor sale pentru a oferi clienților săi o calitate remarcabilă și să asigure produse noi la preț accesibil. Scopul producătorului este de a oferi părinților grijulii, care sunt acum compleșiți de mulțimea diferitelor jucării, un produs care să fie distractiv și educativ în același timp. Dacă alegeți jucăriile mărcii Kiddieland atunci i-ați ales copilașului dumneavoastră jucării potrivite cu cele mai înalte norme de siguranță și de calitate.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 12 luni
Dimensiuni51x47x23 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...