Set babytaxiu maşină Fulda New Bobby Car BIG şi remorcă neagră de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie la preț avantajos de calitate germană conține: babytaxiu Fulda New Bobby de culoare neagră pentru copii și remorcă Fulda Bobby Car. Setul de jucărie BIG este recomandat de la vârsta de 12 luni. Jucăriile din set se completează perfect, acesta este un cadou unic pentru fiecare concurent mic de mașină. 

Babytaxiu mașină pentru copii Fulda New Bobby Car BIG cu, claxon de la 12 luni

Babytaxiul pentru copii Fulda New Bobby este un babytaxiu foarte frumos pentru copii fabricat în formă de mașinuță de la producătorul german BIG. Babytaxiul Bobby Car este potrivit pentru băieții de la 12 până la 36 de luni. Capacitatea de greutate este de 50 kg. Babytaxiul-mașinuță este dotat și cu un claxon, care va face mersul pe acesta într-unul mai distractiv. Lucrul special al babytaxiului BIG este bara de protecție, care se află în partea din față astfel că, designul mașinuței seamănă cu un geep adevărat. Bara de protecție va proteja mobila de lovire. Dacă copilațul tânjește după o mașinuță simplă atunci bara de protecție se poate demonta astfel că, babytaxiul va fi variat. 

Babytaxiul pentru copii BIG Bobby stimulează abilitățile motorice și de mișcare și în același timp are un efect bun asupra dezvoltării corecte a șoldului, deoarece copilașul stă pe babytaxiu cu picioarele larg deschise. Volanul babytaixului se poate roti la un unghi de 30 de grade. Babytaxiul Fulda New Bobby este dotată cu roți, care oferă o aderență silențioasă și puternică atât pe asfalt, cât și în casă. Babytaxiul poate fi folosit și de copii mai mari ca și o trotinetă, datorită mașinuței formate ergonomic copii își vor putea da avânt cu un picior, iar cu celălalt vor putea îngenunchia pe scaun. În partea din față a babytaxiului se află un conector, unde se pot atașa accesoriile BIG ca de ex. remorcă, frânghia de tractare...etc. 

Remorcă BIG negru pentru babytaxiu BIG de la 12 luni 

Remorca, BIG Bobby Car Trailer este potrivită pentru copii de la 12 luni. Remorca strălucește în culoare neagră și s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent în Germania. Culoarea neagră a remorcii este dotată cu filtru UV ca să protejeze culoarea remorcii chiar și după un timp mai îndelungat de razele dăunătoare ale soarelui. 

Datorită construcției robuste și capacității de greutate de 25 kg copilașul va putea să-și ajute părintele să transporte cumpărăturile sau jucăriile, dar și nisipul în nisipar. Remorca se poate ridica vertical astfel că, marfa se va putea goli din ea. Remorca se poate fixa de babytaxiu cu un conector de siguranță. Roțile moi oferă o deplasare silențioasă și confortabilă.

Caracteristici

  • Roți silențioase și rezistente
  • De la 12 luni
  • Calitate și design german
  • Garanție de 3 ani
  • Nu conține părți mici și suprafețe ascuțite
  • Protejat cu filtru UV împotriva decolorărării
  • Stimulează imaginația și dezvoltă abilitățile motorice

BIG este un producător german renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de înaltă calitate. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, care se caracterizează prin putere, rezistență, masivitate - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. În timpul fabricării BIG folosește materii nedăunătoare sănătății și de calitate, care sunt reciclabile astfel că, părinții îl laudă și au încredere în acesta. Jucăriile au o garanție prelungită de 3 ani. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni60*32*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Lungime intreaga60 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,5 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareanegru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...