Babytaxiu Maestro II Confort Smoby roșu-verde de la 6 luni

Detalii privind produsul

Smoby Maestro II Confort este un babytaxiu pentru copii în combinaţia culorilor roșu-verde, mașinuță cu claxon, care se află pe volan. Babytaxiul creşte împreună cu nevoile copilului de la vârsta de 6 luni, până la vârsta de 3 ani. Maşinuţa mică este echipată cu un mâner metalic care poate fi prins confortabil. Maşinuţa se află în partea inferioară a leagănului, astfel copilului până la vârsta de 6 luni poate sta pe un scaun înalt, căptușit cu material din textil, își va putea sprijini capul de teetieră și va sta în acesta, ca și într-un cărucior. Pe ambele părţi şi pe partea anterioară ale maşinuţei se află un cadru protector de anti-cădere, astfel copilul se va putea ţine şi va putea călători în siguranţă în vehicul.

Acesta mai conţine şi o centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte care vine peste umeri şi va ţine copilul pe scaun. Copilul la vârsta de 8 luni poate sta în acesta exact ca şi într-un cărucior, totuşi această maşinuţă cu claxon este mult mai distractivă pentru el. Îşi poate ţine picioarele pe suportul lat pentru picioare Copilul la vârsta de 10 luni învaţă să meargă, face primii paşi, spătarul din partea posterioară este un sprijin sigur pentru el şi tot în aceasltă perioadă mânerul de împins şi suportul pentru picioare pot fi demontate. Copilul la vârsta de 12 luni stă singur în maşinuţă şi își va da avânt cu ajutorul picioarelor sale. Deci se va putea bucura de independenţă. Roţile de calitate din cauciuc asigură ca mersul cu maşina să fie sigură. Întregul babytaxiu a fost fabricat ergonomic și sigur. În partea din față se află un suport cu un telefon mobil şi o faţă veselă şi zâmbitoare. Maşinuţa este decorată cu abțibilduri vesele. Accesoriile roşu-verde vor transforma mașinuța într-una mai fascinantă. Volanul poate fi rotit până la 30 de grade.

Smoby este o companie franceză renumită care produce de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate, cu design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, totuşi foarte plăcut şi neted. Acesta este un plastic neted la atingere. Jucăriile de la această companie sunt sigure şi nu prezintă un pericol pentru copii în timp ce se joacă, deoarace toate colțurile sunt rotunjite. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de producție este strict controlat, prin urmare jocurile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Caracteristici

  • design unic de maşinuţă cu faţă zâmbitoare
  • mâner pentru părinţi-telescopic
  • scaun cu husă din textil
  • spătar înalt pentru o şedere sigură, sau premergător
  • copilașul se va putea legăna în acesta, sau se va bucura de el ca și o mașinuță
  • centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte, suport de anti-cădere
  • claxon electronic cu 3 melodii
  • scaun format ergonomic
  • copilul îşi întăreşte musculatura, învaţă să meargă şi să-şi menţină echilibrul
  • este recomandat pentru vârsta cuprinsă între 6-36 de luni
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni60*47*56 cm
Dimensiunile ambalajului39*38*63 cm
Greutate4,39 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...