Babytaxiu cu leagăn Maestro II Balade Smoby cu volan electronic roşu-albastru de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Maestro III Balade pentru copii este un babytaxiu minunat cu leagăn și cu ghidon parental. Designul său cel mai modern și culorile sale vesele vor cuceri inima fiecărui copilaș de la vârsta de 6 luni. Avantajul babytaxiului Smoby este că, crește împreună cu, copilașul. Datorită părților sale demontabile se poate folosi de la vârsta de 6 luni până la vârsta de 36 de luni. Pe volanul babytaxiului se află un panou electronic funcționabil cu baterie, care redă 3 melodii diferite. Ambalajul conține 3 baterii LR44/AG13. Mașinuța s-a fabricat din metal și dispune de un ghidon parental. Babytaxiul în formă de vehicul mic se poate folosi în 4 moduri diferite. Pentru copii de 6 luni babytaxiul cu spătar înalt, scaun ergonomic se poate folosi ca și un leagăn confortabil. Copilașul își poate sprijini capul de mașinuță ca și într-un cărucior. Babytaxiul este dotat cu un cadru de siguranță, care garantează siguranța maximă a copilașului și stabilitatea acestuia în timpul condusului. Centura de siguranță în 3 puncte intensifică mai mult siguranța. 

Copilașul de 8 luni stă în babytaxiu ca și în cărucior, dar pe vehiculul dotat cu claxon condusul este pentru el mult mai distractiv, deoarece își poate pune piciorușele pe suporturile late pentru picioare. Dacă copilașul a ajuns la 10 luni și încearcă primii pași va găsi în babytaxiu un premergător stabil. În acest timp ghidonul și suporturile pentru picioare trebuie demontate. Copilașul de 12 luni, care umblă singur se va putea bucura în deplină măsură de mersul cu babytaxiul, care se rulează cu picioarele. Roțile de calitate ale vehiculului mic sunt foarte rezistente și silențioase. Întregul vehicul este ergonomic și a fost fabricat ținând cont de nevoile celor mai mici. Dimensiunea babtaxiului pentru copii este de 61*44*55 cm. Ghidonul vehiculului se poate roti lateral la un unghi de 30 de grade. Ochii mobili ai acestuia vor putea schimba înfățișarea feței mașinuței în timpul condusului depinde dacă în acel moment clipesc, dorm sau zâmbesc vesel. Cu acesta garantat îi veți cuceri privirea fiecărui copilaș. Sub scaunul babytaxiului se află un spațiu de, depozitare, care este excepțional pentru depozitarea jucăriilor și altor lucruri mici. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică timp de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design unic. Materialul din plastic folosit la fabricarea produselor Smoby este puternic și rezistent, dar plăcut, neted, moale la atingere. Pentru o siguranță mai mare colțurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află produsul, care corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor sale, care au o poziție remarcabilă pe, piața europeană. Culoarea produselor stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Combinaţia de culoare de roşu viu, albastru şi galben a babytaxiului Smoby cu leagăn va stârni privirea fiecărui copil şi este un cadou ideal fiecărui şofer. Asfel că nu ezitaţi nici o clipă şi oferiţi bucurie copilaşului dumneavoastră.

Caracteristici

 • Mașinuță 4în1 pentru copii
 • Design unic mașină
 • Spațiu de, depozitare sub scaun
 • Ghidon parental reglabil în înălțime
 • Spătar înalt pentru o ședere sigură
 • Funcționează și ca premergător
 • De asemenea ca și căruciorul este potrivit pentru legănare, plimbare
 • Centură de siguranță în trei puncte
 • Cadru de siguranță
 • Panou electronic cu diferite melodii funcționabil cu baterie
 • Scaun format ergonomic
 • Întăritor minunat pentru mușchi, premergător și dezvoltator de echilibru
 • Pentru vârsta de 6-36 luni

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni61*44*55 cm
Dimensiunile ambalajului62*38*39 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,1 kg
NoteBattery: LR44/AG13-1,5x3
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...