Babytaxiu Maestro II Balade Blue Smoby roşu-albastru de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul, Smoby Maestro II Balade Blue de culoare roşu-verde-galben este un babytaxiu pentru copii, maşinuţa are un claxon pe volan, care funcţionează pe baterie şi redă 3 melodii diferite plăcute pentru bebeluși. Babytaxiul va crește împreună cu nevoile copilașului de la 6 luni până la 3 ani. Mașinuța are un mâner metalic confortabil la prindere şi este dotată şi cu o tetieră specială. Maşinuţa stă pe roţi, până când copilaşul are 6 luni poate sta pe un scaun confortabil şi înalt. Pe ambele părți ale mașinuței și în partea din față se află un cadru lat și sigur de anticădere pentru ca, copilașul să se poată ține și să călătorească în siguranță în vehicul. Acesta conține o centură de siguranță în 3 puncte, care se trage pe umeri și îl ține in scaun. Părţile babytaxiului sunt rotunjite şi sunt foarte sigure. Volanul se poate roti lateral la un unghi de 30 de grade.

Fiecare element suplimentar se poate demonta uşor. Copilașul de 8 luni va putea sta în acesta ca și într-un cărucior de bebe, dar maşinuţa cu claxon este mai distractivă pentru el. Piciorușele se află pe suportul lat pentru picioare.Copilașul de 10 luni învaţă să umble va face primii pași și cadrul din spate este un suport sigur pentru el, iar în acest timp mânerul și suportul pentru picioare se pot demonta. La 12 luni copilașul va sta singur în mașină și își va da avânt cu piciorușele. Astfel că, se va putea bucura de independență. Roțile de calitate din cauciuc oferă un mers confortabil cu mașinuța. Întregul babytaxiu s-a fabricat ergonomic astfel că, și după un timp mai îndelungat mersul cu mașinuța va fi confortabil pentru copii. În partea din faţă se află un suport pentru mobil şi este decorat cu faţă veselă ţi zâmbitoare. Maşinuţa este mai fascinantă cu abţibildurile sale drăguţe şi vesele pentru copii. Accesoriile roşu-verde-galben vor perfecţiona designul vesel al maşinuţei. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp este un material din plastic foarte plăcut și neted la atingere. Acesta este un material din plastic plăcut la atingere.  Jucăriile de la acest producător sunt sigure astfel că, copii nu sunt amenințați de rănire, deoarece fiecare colț al acestora este rotunjit. Culoarea frumoasă a jucăriilor Smoby le va stimula copiilor imaginația și fantezia. Procesul de fabricare este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte standarde de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană. 

Caracteristici

 • design unic cu faţă zâmbitoare
 • ghidon parental
 • spaţiu de, depozitare sub scaun
 • spătar înalt pentru o şedere sigură, sau premergător în acelaşi timp 
 • leagăn, cărucior şi premergător în acelaşi timp
 • centură de siguranţă în 3 puncte, suport de anticădere
 • claxon electronic cu melodii
 • scaun format ergonomic
 • elemente de siguranţă împotriva răsturnării
 • dezvoltă musculatura copilaşului, va învăţa să umble şi să îşi menţină echilibrul
 • între 6-36 luni
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni60*47*56 cm
Dimensiunile ambalajului39*38*63 cm
Greutate5,80 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...