Babytaxiu Happy Zoo Mouse Mouse Ride On șoricel Smoby de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru copii Smoby Happy Zoo Mouse Ride-on este un babytaxiu frumos de culoare albastru deschis combinat cu alb potrivit pentru copii de la 12 luni. Avantajul acestuia este că, crește împreună cu copilașul dumneavoastră. Acesta se folosește de la 12 luni atunci când copilul începe să meargă, să facă primii pași. La vârsta de 12 luni copilul stă singur pe babytaxiu într-o poziție verticală și își dă avânt cu piciorușele în față. El este complet independent. Sub scaunul mașinii de jucărie se află un spațiu de depozitare practic în care copilul își poate depozita jucăriile.

Babytaxiul are 4 roți, care se rotesc la 360 de grade și permite copilului să se deplaseze în fiecare parte într-un mod foarte ușor. Babytaxiul pentru copii are un scaun minunat în formă ergonomică și confortabilă datorită căruia copilașul nu obosește nici după o plimbare mai îndelungată. Babytaxiul Smoby într-un design de șoarece albastru pentru copii este un instrument excelent dezvoltarea motoricii și mișcării copilului dumneavoastră. 

Acesta este fabricat în culori frumoase și seamănă cu un șoarece drăguț cu o față veselă. Babytaxiul pentru copii este fabricat din materiale de înaltă calitate și durabile din plastic, care vor rezista un timp îndelungat. Babytaxiul Smoby Happy Zoo Mouse 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni44*22*31 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...