Babytaxiu electronic Winnie The Pooh Smoby de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul electronic Winnie The Pooh este un vehicul frumos, o mașină de jucărie cu funcție de legănare. Babytaxiul Smoby este o jucărie de înaltă calitate, solid și masiv 4în1 pentru copii de la 10 luni până la 36 de luni cu un design fabulos al desenului favorit Winnie The Pooh de care se vor bucura mai multe generații. Acesta îi va servi pe copii timp de mulți ani și întotdeauna va funcționa ca nou. Când copilul este mic îl folosește ca un leagăn pentru balansare și în timp ce se leagănă își întărește mușchii. Când copilul învață să meargă face primii pași, se sprijină pe spătar și mașina de jucărie este un sprijin sigur pentru el. Mai târziu când se așează pe mașină își dă avânt cu picioarele, rulând ușor înainte sau înapoi, iar când nu mai vrea îl ajutăm cu mâna. 

Volanul rotește roțile din față și din lateral și copilul își schimbă direcția. Babytaxiul Winnie The Pooh Smoby are un design colorat viu în culori de verde, galben, albastru, care este decorat cu abțibilduri cu personajele din desenele Winnie The Pooh. Această jucărie îl va încâna cu siguranță pe fiecare copilaș. Conducerea unei mașini dezvoltă și abilitățile motoricii fine, gândirea logică, memoria, abilitățile de mișcare. Copii își întăresc mușchii, dobândesc echilibrul și își îmbunătățesc starea lor fizică. Dimensiunile babytaxiului sunt de 69*44*86 cm. Mașina are roți din plastic de înaltă calitate, scaun foarte confortabil și ergonomic. În plus, acesta vine cu un leagăn, care se află chiar sub babytaxiu astfel copilul are o altă posibilitate pentru multe ore de distracție. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din plastic pentru copii. Plasticul este puternic, durabil, dar de asemenea moale și neted pentru mânuțele copiilor. Acesta conține un filtru UV pentru a proteja culoarea jucăriei de decolorare astfel încât să rămână la fel de vie timp de mulți ani și jucăria va arăta ca nouă. produsele Smoby îndeplinesc chiar și cele mai stricte cerințe în timpul fabricării asigurând în același timp siguranța celor mai mici copii, sunt de înaltă calitate în Uniunea Europeană. Culorile dezvoltă imaginația și fantezia copiilor atrăgându-l pe fiecare copil. Mașina de jucărie, babytaxiul, premergător și leagăn într-unul le oferă copiilor ore de distracție astfel că, achiziționați-l pentru copilașul dumneavoastră. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni69*44*86 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...