Babytaxiu electronic Toy Story Kiddieland cu lumină și sunet de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Kiddieland Toy Story este un babytaxiu de înaltă calitate solid și masiv pentru copii de la 12 până la 36 de luni. Cu acesta se vor juca mai mult generații, îi vor servi timp de mulți ani. Acesta are o mulțime de funcții sonore, luminoase și mecanice, când copii cunosc și descoperă lumea sunt foarte fericiți. Ei pot apăsa diferite butoane, imagini și figurine cu desenele Toy Story, trag maneta în toate direcțiile în timp ce urmăresc reacția mașinii la mișcarea lor. Babytaxiul Toy Story pentru copii odată ce pornește redă o melodie, luminează, când se mișcă cealaltă parte a babytaxiului se vor aprinde luminile. După apăsarea butonului cheii de pornire a babytaxiului pentru copii se aude un sunet de pornire a mașinii, iar după apăsarea claxonului redă o melodie frumoasă. Volanul babytaxiului se întoarce la 30°.

Mașina de jucărie are roți din material de plastic de foarte bună calitate, un scaun ergonomic special, confortabil și sigur, care poate fi ridicat și sub se află mult spațiu de, depozitare pntru jucării și alte lucruri mici pentru copii. Când copilul învață să meargă el face primii pași, se ține de spătar și mașina sa de jucărie este un sprijin sigur pentru el. Mai târziu el stă pe mașină și își dă avânt cu picioarele și se mișcă ușor înainte sau înapoi. Volanul rotește roțile din față lateral și copilul își schimbă direcția. Mașina de jucărie Toy Story are un design multucolor și este decorat cu figurinele din desenele populare Toy Story. Acest babytaxiu îl va încânta cu siguranță pe fiecare copil, dar în același timp joaca cu babytaxiul dezvoltă abilitățile motoricii fine, gândirea logică, memoria, abilitățile de mișcare și echilibrul copiilor. Acesta funcționează cu 2 baterii AA, care sunt incluse în ambalaj. Bateriile sunt pentru testare, trebuie înlocuite cât mai curând posibil. 

Kiddieland este un producător de jucării pentru copii și bebeluși, care funcționează pe piața mondială din 1998, care a obținut licența Disney în 2002. Kiddieland este larg răspândit pe continentul american și în mare măsură în Europa. Acesta oferă jucării cu un design frumos, culori vesele cu efecte sonore și luminoase cu motive fabuloase la prețuri rezonabile. Scopul lor este de a le oferi părinților grijulii, jucării care nu numai îi vor distra pe copii, ci îi vor și învăța foarte multe. În același timp Kiddieland nu uită de cele mai înalte standarde și siguranța produselor vândute.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 12 luni
Dimensiuni50*35*25 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...