Babytaxiu cu sunete şi lumini Mickey Kiddieland

Kiddieland roșu de la 12 luni

Doprava zdarma
Producător: Kiddieland Categorie: Vehicule cu sunete pentru copii Cod produs: KID35311
300,00 Lei
185,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru copii cu sunete şi lumini Mickey Kiddieland este un babytaxiu minunat roșu cu motivul cunoscutului personaj de poveste Mickey Mouse, care este îndrăgit de către copii din întreaga lume. Babytaxiul pentru copii se caracterizează prin culori vesele, este recomandat copiilor de la vârsta de 12 luni. Fiica sau fiul dvs. vor deplasa în siguranță cu acest babytaxiu, însoțită de diverse caracteristici cu sunete și lumini.

Babytaxiul pentru copii  Kiddieland este ca și o mașinuță reală, care are sunete  și indicatoarele de direcție arată deplasarea șoferului mic.. Copilul se va bucura de volanul multifuncțional și de partea din față a babytaxiului, unde va găsi numeroase butoane care emit sunete sau lumini pentru îl distra pe cei mic. În pachet sunt incluse și bateriile care sunt necesare pentru funcționarea mașinuței . Folosirea babytaxiului are un efect foarte bun asupra dezvoltării copilului. Este dotat cu un spătar practic, care face ca deplasarea să fie confortabilă și fără probleme. Copilul își îmbunătățește abilitățile motorice fine  și abilitățile de mișcare

Kiddieland este un producător de jucării pentru copii și bebeluși care operează pe piața mondială încă din 1998 și care a obținut licența pentru produsele Disney în 2002. Producătorul Kiddieland este extins  pe piață americană și în mare măsură și în Europa. Oferă jucării cu un design minunat, cu culori vesele, cu motive de povești și cu diferite efecte sonore și luminoase, toate la prețuri avantajoase. Cu produsele mărcii Kiddieland, părinții îngrijorați pot obține jucării care nu sunt  doar distractive, ci și  îi învață pe copii cu multe lucruri noi.

Caracteristici:

  • motive cu Mickey Mouse
  • pentru copii de la vârsta de 12 luni
  • efecte sonore și luminoase

Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Dimensiuni50*24*47 cm
Dimensiunile ambalajului52*26*34 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
ObservaţieBattery: 2 x AA/LR6 included
Culoarearoșu

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...