Babytaxiu Maestro Confort Smoby cu leagăn, cu husă din textil și cu volan electronic roşu de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Maestro Confort este o mașinuță minunată pentru copii, pe care o vor folosi timp de ani. Avantajul babytaxiului Smoby este că, crește împreună cu copilul.  Datorită părților sale demontabile se poate folosi de la vârsta de 6 luni până la vârsta de 3 ani. Acesta unește în sine cel mai modern design, materii de bază de calitate și siguranță. Pe volanul babytaxiului se află un panou electronic funcționabil cu baterie, care redă 3 melodii diferite. Ambalajul conține 3 baterii LR44/AG13. Mașinuța s-a fabricat din metal și dispune de un braț de ghidare parental. Babytaxiul în formă de vehicul mic se poate folosi în 4 moduri diferite. Babytaxiul cu spătar înalt pentru copii de 6 luni servește ca un leagăn confortabil. Leagănul nu este ideal doar pentru distracția celor mici, dar și pentru legănarea lor în somn. Scaunul ergonomic al acestuia este acoperit cu material de textil, care la nevoie se poate da jos  și spăla ușor. 

În mașinuță copilul își poate sprijini confortabil capul ca și în cărucior. Babytaxiul este dotat cu un cadru de siguranță care garantează siguranța maximă a copilului și stabilitatea în timpul condusului. Siguranța o mărește centura de siguranță în trei puncte. Copilașul de 8 luni stă în babytaxiu la fel ca și la cărucior, dar pe vehiculul dotat cu claxon condusul este pentru el mult mai distractiv, deoarece își poate pune piciorușele pe suporturile late pentru picioare. Dacă copilașul a ajuns la 10 luni și încearcă primii săi pași va găsi în babytaxiu un premergător stabil. Copilașul de 12 luni, care umblă independent se va putea bucura în deplină măsură cu mersul cu viteză pe babytaxiul, care se rulează cu picioarele. Roțile vehiculului mic sunt foarte durabile și silențioase. Întregul vehicul a fost proiectat cu privire la nevoile celor mai mici. Dimensiunile babytaxiului combinat cu leagăn sunt de 61*44*55 cm. 

Volanul vehiculului se poate roti lateral la 30 de grade. Ochii mobili ai acestuia vor putea schimba înfățișarea feței mașinuței în timpul condusului depinde dacă în acel moment clipesc, dorm sau zâmbesc vesel. Cu acesta garantat îi veți cuceri privirea fiecărui copilaș. Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică timp de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate dotate cu un design unic. Materialul din plastic folosit la fabricarea produselor Smoby este puternic și rezistent, dar plăcut, neted, moale la atingere. În vederea siguranței mai mari colțurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite.  Aspectul de culoare al produselor stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Materialul din textil cu model și culoarea de bază de roșu viu completată cu albastru va stârni atenția fiecărui copil astfel că, este un cadou ideal pentru conducătorii mici de mașină. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află produsul, care corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță. Spațiul de depozitare, care se află sub scaunul babytaxiului este excepțional pentru depozitarea jucăriilor și altor lucruri mici. 

Caracteristici

 • mașinuță 4în1
 • babytaxiu cu cadru de siguranță, ghidon parental și cu înveliș din textil
 • babytaxiu-leagăn pentru cei mai mici
 • babytaxiu cu spătar înalt- premergător 
 • babytaxiu în formă de mașină tradițională 
 • ghidon parental reglabil în înălțime
 • spătar înalt în vederea șezutuli sigur
 • centură de siguranță în 3 puncte 
 • cadru sigur
 • panou electronic funcționabil cu baterie cu diferite melodii
 • scuan format ergonomic dotat cu spațiu de depozitare
 • întpritor excepțional de musculatură, preemergător și dezvoltator de echilibru
 • pentru vârsta 6-36 luni
 • ochi interesanți mobili
 • husă din textil care se poate da jos 
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni61*44*55 cm
Dimensiunile ambalajului62*38*39 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,1 kg
ObservaţieBattery: LR44/AG13-1,5x3
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...