Babytaxiu căţeluş Cotoons Smoby portocaliu-galben de la 10 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Cotoons este un vehicul drăguț potrivit de la 10 luni. La început, babytaxiul portocaliu-galben în forma unui cățeluș va fi un accesoriu minunat de leagăn pentru cei mai mici. Copii vor fi în siguranță în babytaxiu datorită suportului de anticădere. Când copilașul este mai mare și începe să umble babytaxiul Cotoons se va folosi ca și un premergător. Roțile din plastic ale babytaxiului oferă o deplasare lentă. A treia funcție este că, copilașul va folosi babytaxiul cățeluș ca și un babytaxiu clasic. El își va da avânt ușor cu picioarele dezvoltându-și astfel și musculatura. Culoarea sa vie, designul său unic și folosirea sa multifuncțională garantează că, copilașul nu se va plictisi niciodată cu acest babytaxiu.

Babytaxiul nu este doar un vehicul pentru distracție, ci dezvoltă și abilitățile motorice ale copiilor și cu acesta îi va plăcea și mișcarea. Cu, cățelușul colorat copii vor avea parte de, diferite aventuri. Copii vor fi mai aproape de lumea adulților ca să se joace de-a șoferul. Copii vor fi cu siguranță fericiți dacă li-i se va dărui un astfel de babytaxiu minunat, care este un babytaxiu, un leagăn și un premergător în același timp.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care produce de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp este un material foarte plăcut și neted. Acesta este un material din plastic plăcut la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și copii nu sunt amenințați de rănire în timp ce se joacă, deoarece fiecare colț este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricație este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte standarde de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană. Dimensiunea este de 52*33*44 cm. 

Caracteristici

  • 3 în 1: babytaxiu, leagăn, premergător
  • se aseamănă cu un cățeluș cu motiv Cotoons
  • culori vii
  • roți din plastic
  • spătar înalt pentru o ședere sigură pe babytaxiu, dar și sprijin pentru primii pași
  • scaun confortabil
  • copilașul își dezvoltă sistemul muscular, învață să umble și să-și mențină echilibrul
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 10 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*33*44 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...