Babytaxiu Bubble Go II Smoby Confort portocaliu-gri de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Bubble Go II Confort pentru copii este un babytaxiu portocaliu-alb-gri, o mașină cu un claxon pe volan. Claxonul funcționează cu baterii și emite 3 melodii diferite. Mașina de jucărie crește împreună cu copilul dumneavoastră de la 6 luni până la 3 aniBabytaxiul are un ghidon metalic dublu cu un mâner confortabil. Babytaxiul se află pe roți iar în timp ce copilul are doar 6 luni stă într-un scaun ideal în formă înălțată și cu o tetieră înaltă stând în acesta ca și într-un cărucior. Suportul babytaxiului este reglabil. Pe ambele părți ale mașinii și în partea din față sunt cadre din plastic late sigure pentru a împiedica căderea copilului și se sprijină confortabil pe ambele părți. Acestea se deschid în sus. Acesta include și o centură de siguranță, care îl fixează ușor și sigur deasupra umerilor pe scaun. 

Treptat, pe măsură ce copilul crește babytaxiul se adaptează la acesta. Copilașul la 8 luni stă ca într-un cărucior, dar ei se bucură de o astfel de plimbare într-un babytaxiu frumos cu un claxon. Acesta are suporturi late pentru picioare. Un copilaș de 10 luni învață să umble, să facă primii pași și se sprijină de suportul din spate a babytaxiului și îl folosește ca punct de sprijin stabil atunci când merge pe jos și atunci când ghidonul și suporturile pentru picioare sunt deja îndepărtate. Copilul în vârstă de 12 luni stă singur în mașinuța de jucărie, își dă avânt cu piciorușele mergând înainte, conducând și bucurându-se de independență. Roțile din cauciuc de calitate și oglinzile retrovizoare oferă confort la condus. Babytaxiul pentru copii este fabricat ergonomic, confortabil. În partea din față se află o fereastră, care se poate deschide unde își pot ascunde pisica sau păpușa. Un ursuleț este inclus în ambalaj. Dimensiunile babytaxiului pentru copii sunt 62*45*86 cm.

Smoby este un producător franțuzesc renumit care fabrică de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialele din plastic ale jucăriilor Smoby sunt puternice și durabile, dar de asemenea foarte moi și netede. Acesta este un plastic neted la atingere. Jucăriile acestui producător au margini rotunjite pentru a vă păstra copii în siguranță și protejați de răniri. Culorile jucărilor din plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricare al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc cele mai înalte criterii de siguranță. Smoby este o garanție a calității franțuzești, a designului original și a produselor unice, care se remarcă pe piața europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni108*66*86 cm
Dimensiunile ambalajului46*41*67 cm
Greutate9,70 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...