Babytaxiu Bubble Go II Smoby Balade cu sunet portocaliu-albastru deschis de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Bubble Go II Balade este un babytaxiu de culoare portocaliu-albastru deschis, o mașină de jucărie cu un claxon pe volan. Claxonul funcționează cu baterii şi redă 3 melodii diferite. Mașina de jucărie crește împreună cu copilașul dumneavoastră de la 6 luni până la 3 ani. Babytaxiul pentru copii are o bară de ghidare metalică dublă cu un mâner confortabil. Babytaxiul se află pe roți, iar în timp ce copilul are doar 6 luni acesta îi oferă un șezut ideal, cu scaun înalt și tetieră înălțată, stând în acesta ca într-un cărucior. Spătarul babytaxiului este rabatabil.  Pe ambele părți ale mașinii și în fața acestuia sunt bare late din plastic, sigure pentru a împiedica căderea copilului și pentru a se putea sprijini confortabil pe fiecare parte. Acesta se deschide în sus. Acesta include chiar și o centură de siguranță, care îl fixează ușor și sigur de scaun. Pe măsură ce copilul crește treptat babytaxiul se adaptează la acesta.

Copilul de la 8 luni stă ca într-un cărucior, dar mai mult se bucură de o plimbare într-un babytaxiu frumos cu un claxon. Suporturile sunt late pentru picioare. La 10 luni copilașul învață să meargă, face primii pași și se ține de sprijinul din spate al mașinii și îl folosește ca un suport stabil atunci când merge pe jos, iar bara de ghidare și suporturile sunt deja demontate. Copilul la 12 luni stă singur pe mașina de jucărie dându-și avânt cu picioarele și se mișcă înainte, conduce și se bucură de independență. Roțile de înaltă calitate și oglinzile retrovizoare oferă confort la conducere. Babytaxiul pentru copii este proiectat ergonomic confortabil. În partea din față se află o fereastră transparentă poate fi deschisă  unde pot ascunde pisica sau păpușa. Ursulețul este inclus în ambalaj. Dimensiunile babytaxiului pentru copii sunt de 62*45*87 cm. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care fabrică timp de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic și durabil, dar în același timp foarte moale și neted, este un plastic neted la atingere. Toate jucăriile Smoby pentru copii au colțuri rotunjite pentru a vă păstra copii în siguranță și protejați de răniri în timpul jocului vesel. Culorile jucăriilor Smoby încurajează și dezvoltă creativitatea, imaginația și fantezia copiilor. Acestea îl atrag pe fiecare copil și este un cadou minunat pentru copii mici. Procesul de fabricare al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby este o garanție a calității franțuzești, a designului original și a produselor unice, care se remarcă pe, piața europeană. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni62*45*87 cm
Dimensiunile ambalajului41*39*67 cm
Greutate6,50 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...