Babytaxiu Bubble Go Smoby 2in1 cu copertină şi cu volan electronic albastru-verde de la 6 luni

Transport gratuit Doprava zdarma
Producător: Smoby Categorie: Babytaxiuri de la 6 luni Cod produs: SM720101
740,00 Lei
500,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru băieți Bubble Go 2in1 este un produs nemaipomenit din atelierul furnizorului franţuzesc Smoby. Datorită roţilor late de calitate este ideal pentru interior, cât și pentru exteriorul. Avantajul babytaxiului Smoby pentru copii este că va creşte împreună cu copii dumneavoastră. Părţile demontabile vor face posibil, ca acest vehicul să se acomodeze nevoilor copiilor voștri. Folosirea maşinuţei mici este ideală de la vârsta de 6 luni, când bebeluşul va sta confortabil şi sigur în babytaxiu, în timp ce babytaxiul este ghidat de către părinţi. Cu ajutorul mânerului cu cadru metalic, ghidarea este foarte îndemânatică şi confortabilă. Mânerul este dotat cu un suport pet practic. Copertina se poate demonta cu uşurinţă, va proteja copii în zilele calde de vară împotriva rezelor soarelui.

Babytaxiul pentru copii are scaunul format ergonomic, care va asigura confortul maxim al copiilor. De siguranţa copiilor se asigură centura cu prindere în trei puncte. În timpul condusului, copii se vor putea distra cu panelul de jucărie Activity care redă melodii. Claxonul electronic de pe volanul vehiculului funcţionează cu 3 baterii LR44/AB13. Bateriile care se află în ambalajul jocului sunt de probă, de aceea schimbarea acestora va fi necesară. La vârsta de 1 an copilul va fi destul de mare încât să folosească maşina pentru copii Bubble Go 2in1 ca pe un babytaxiu. În acest caz este recomandată demontarea mânerului de împins, a copertinei şi a spătarului înalt. În timpul vitezei copii nu numai că se vor distra, dar își vor întâri musculatura membrelor inferioare și își vor dezvolta abilităţile motorii. Dimensiunile babytaxiului 63*35*56 cm. Sub scaun se află un spaţiu pentru depozitare foarte practic pentru depozitarea jucăriilor şi altor lucruri mărunte.

Furnizorul franţuzesc renumit Smoby se poate mândri de mulţi ani cu fabricarea jucăriilor din plastic pentru copii de calitate înaltă, cu un design unic. Plasticul produselor Smoby este puternic, rezistent, totuşi fin, neted, mătăsos la atingere. Pentru siguranţă maximă şi pentru evitarea eventualelor răniri, marginile jucăriilos Smoby sunt rotunjite. Aspectul colorat al prosudelor stimulează şi dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Culoarea verde şi albă combinată cu culoarea albastră va fi ideală mai ales pentru băieței. Babytaxiul dotat cu claxon Smoby se dovedeşte a fi un cadou ideal pentru cei mai mici. La finalul procesului verificat cu severitate, se află un produs care se potriveşte celor mai severe cerinţe referitoare la siguranţă.

Caracteristici şi avantaje

 • poate fi folosit în interiorul sau în exteriorul casei
 • babytaxiu 2in1
 • poate fi folosit ca şi un cărucior de bebe
 • babytaxiu tradiţional în formă de maşină
 • copertină demontabilă şi rabatabilă
 • mâner de ghidat pentru părinţi demontabil cu suport pet
 • centură de siguranţă cu prindere în trei puncte
 • ideal pentru întărirea musculaturii şi dezvoltareaabilităților motorii
 • panou dotat cu efecte sonore şi butoane
 • funcţionează cu 3 bucăţi de baterii LR44/AG13
 • spaţiu pentru depozitare sub scaun
 • este ideal de la vârsta de 6 luni
 • în culoarea albastră pentru băieți
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,54 kg
ObservaţieBattery: LR44/AG13-1,5x3
Culoareaalbastru

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...