Babytaxiu Bubble Go Smoby 2in1 cu parasolar şi volan electronic albastru-verde de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru copii Bubble Go 2in1 cu mâner de împins parental, parasolar și volan electronic dotat cu claxon este unul dintre cele mai moderne babytaxiuri din atelierul producătorului Smoby. Datorită roților sale late de calitate se poate folosi atât în exterior, cât și în interior. Avantajul babytaxiului pentru copii Smoby este că, crește împreună cu copilul. Părțile sale demontabile fac posibil ca vehiculul mic să se adapteze la nevoile copilului ușor fără folosirea uneltei. Folosirea mașinuței este potrivită deja de la vârsta de 6 luni când bebelușul stă confortabil și sigur în babytaxiu, în timp ce părinții săi ghidează babytaxiul. Cu ajutorul mânerului de împins cu structură metalică ghidarea acestuia este foarte practică și confortabilă. Mânerul dispune de un suport practic de sticlă. Parasolarul ușor demontabil oferă protecție împotriva razelor solare în zilele fierbinți de vară.

Scaunul format ergonomic al babytaxiului asigură confortul maxim al copilului. De siguranța copilului se îngrijește centura de siguranță în trei puncte. În timpul condusului cel mic se poate distra cu panoul de jucărie Activity, care se află în fața lui, redând melodii. Volanul vehiculului mic este dotat cu un claxon electronic, care funcționează cu 3 baterii LR44/AB13. Bateriile, care sunt incluse în ambalaj sunt doar baterii de probă, schimbarea acestora este necesară. La vârsta de 1 an copilul este îndeajuns de mare pentru ca să folosească mașinuța Bubble Go 2în1 ca babytaxiu. În acest timp este recomandată demontarea mânerului parental de împins, parasolarului și spătarului înalt. În timpul mersului cu viteză, copilul nu doar că se distrează bine, ci cu întărirea mușchilor săi de la picioare își dezvoltă abilitățile sale de mișcare. Dimensiunile babytaxiului sunt de 63*35*56 cm. Sub scaunul acestuia se află spațiu practic de depozitare excepțional pentru depozitarea jucăriilor și altor lucruri mici. 

Producătorul renumit franțuzesc Smoby se poate mândri timp de ani cu fabricarea jucăriilor din plastic de ca mai bună calitate dotate cu un design unic. Materialul din plastic al produselor Smoby este puternic și durabil, dar plăcut, neted, moale la atingere. În vederea siguranței mai mari și a evitării rănirilor, colțurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. Aspectul de culoare al produselor stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Albastrul viu combinat cu culorile de verde și alb este potrivit mai ales pentru băieți. Babytaxiul Smoby dotat cu claxon este un cadou ideal pentru cei mai mici. La sfârșitul proceuslui de fabricare strict controlat se află produsul care corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță. 

Caracteristici şi avantaje

 • babytaxiu 2în1
 • se poate folosi asemănător cu căruciorul
 • formă de mașină, babytaxiu tradițional
 • se poate folosi atât în exterior, cât și în interior datorită roților sale late
 • parasolar demontabil pliabil
 • braț de ghidare parental
 • demontabil cu suport de sticlă
 • centură de siguranță cu 3 puncte
 • întăritor excepțional de musculatură și dezvoltator de abilitate de mișcare
 • panou de jucărie dotat cu butoane cu efecte sonore
 • funcționează cu 3 bc. baterii LR44/AG13
 • spațiu de depozitare sub scaun
 • potrivit de la vârsta de 6 luni
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,54 kg
ObservaţieBattery: LR44/AG13-1,5x3
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...