Babytaxiu cu ursuleț de pluș Bubble Go Original Smoby cu cadru protector și mâner parental de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul de top pentru copii Bubble Go Original este cel mai recent babytaxiu și premergător în același timp, care provine din atelierul designerilor francezi Smoby, care crește cu copilul dvs. încă de la 6 luni. Este ideal atât pentru exterior cât și pentru interior datorită roților late de înaltă calitate, cu rulare silențioasă. Datorită părților detașabile, atât băieții, cât și fetele se vor bucura de el ani de zile, ajutându-i totodată la realizarea primilor pași. Într-un mod simplu, fără utilizarea instrumentelor, acesta se adaptează nevoilor copilului dvs. Copilul de la vârsta de 6 luni stă confortabil și în siguranță pe scaun și se lasă ghidat de păinte în timp ce se joacă cu volanul electronic și explorează împrejurimile. Datorită mânerul de ghidare controlul babytaxiului este practic și confortabil.

Scaunul format ergonomic al babytaxiului asigură confortul maxim al copilului, iar spătarul înalt este reglabil. Siguranța copilului este asigurată de centura de siguranță în trei puncte și suportul de calitate din jurul brăului În partea din față a babytaxiului se află un ursuleț mic de pluș de culoare albă, care va însoți copilașul dvs. în aventurile sale. Copilul este așezat pe propriul scaun cu un capac transparent blocabil, copilul se poate juca cu el în orice moment. De îndată ce copilul începe să dacă primii pași de la vârsta de 10 luni, Bubble Original devine un premergător practic tip mașinuță. Trebuie doar să detașați mânerul parental și suportul de sigtunață, iar în partea din spate a premergătorului se află un mâner, de care copilul se poate sprijini confortabil și învăță să meargă, iar dvs. nu trebuie să vă mai faceți griji în ceea ce privește răsturnarea babytaxiului, deoarece acesta are în spate un blocaj practic. 

Cu babytaxiul în formă de mașinuță, copilul se va distra la maxim, timp în care va face mișcare și își va întări musculatura picioarelor. Culorile luminoase și frumoase dezvoltă imaginația și creativitatea, copilul se dezvoltă versatil. În timpul plimbărilor cu părinții, cei mici vor aprecia în special suportul pentru picioare, pe care își vor pune picioarele și se vor odihni. Babytaxiul a fost conceput pentru a servi nevoilor copiilor de la o vârstă fragedă. Dimensiunile babytaxiului sunt de 70*51*62 cm, babytaxiul fiind rezistent și stabil.

Furnizorul franţuzesc renumit Smoby se poate mândri de mulţi ani cu fabricarea jucăriilor din plastic pentru copii de calitate înaltă, cu un design unic. Plasticul produselor Smoby este puternic, rezistent, totuşi fin, neted, mătăsos la atingere. Pentru siguranţă maximă şi pentru evitarea eventualelor răniri, marginile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. Aspectul colorat al prosudelor stimulează şi dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor.

Caracteristici

  • babytaxiu și premergător 2în1
  • volan electronic și claxon
  • suport de siguranță setașabil
  • pentru interior și exterior
  • mâner parental detașabil
  • centură de siguranță în 3 puncte
  • copilul își întărește musculatura picioarelor și abilitățile motorii
  • potrivit de la 6 luni, crește cu copilul
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni70*51*62 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului40*39*67 cm
Lungime intreaga62 cm
Cu baterieDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...