Babytaxiu Bubble Go Smoby cu parasolar şi cu volan electronic roz-verde de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul pentru fetiţe Bubble Go 2in1 este un produs minunat din atelierul producătorului franțuzesc Smoby. Datorită roților sale late de calitate se poate folosi atât în exterior, cât și în interior. Avantajul babytaxiului Smoby este că, crește împreună cu copilul. Părțile sale demontabile fac posibil ca vehiculul mic să se adapteze fără folosirea uneltei, la nevoiel copilului. Folosirea mașinuței este potrivită deja de la vârsta de 6 luni, când bebelușul stă confortabil și în siguranță în babytaxiu în timp ce părinții săi ghidează babytaxiul. Cu ajutorul mânerului de împins cu o structură metalică ghidarea acestuia este foarte practică și confortabilă. Brațul dispune de un suport practic de sticlă. Parasolarul, care se poate demonta ușor oferă protecție împotriva razelor de soare în zilele fierbinți de vară. 

Scaunul format ergonomic al babytaxiului asigură confortul maxim al copilului. De siguranța copilului se îngrijește centura de siguranță în trei puncte. În timpul condusului cel mic se poate distra cu panoul de jucărie Activity, care se află în față, redă melodii. Ghidonul vehiculului mic este dotat cu un claxon electronic, care funcționează cu 3 baterii LR44/AB13. Bateriile, care sunt incluse în ambalaj sunt baterii doar de probă, este nevoie de schimbarea acestora. La vârsta de un an copilul este îndeajuns de mare ca să folosească mașina Bubble Go 2în1 ca și babytaxiu. În această perioadă este indicată demontarea mânerului parental de împins, parasolarului și spătarului înalt. În timpul mersului cu viteză copilul nu doar că se distrează bine , ci și prin întărirea mușchilor săi de la picioare își devoltă în același timp abilitățile sale de mișcare. Dimensiunile babytaxiului sunt de 63*35*56 cm. Spațiul practic de depozitare, care se află sub scaun este excepțional pentru depozitarea jucăriilor și altor lucruri mici. 

Producătorul reumit franțuzesc Smoby se poate mândri timp de ani lungi cu fabricarea jucăriilor din plastic de cea mai bună calitate dotate cu un design unic. Materialul din plastic al produselor Smoby este puternic și rezistent, dar plăcut, moale, neted la atingere. Pentru o siguranță mai mare și în vederea evitării rănirilor colțurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. Aspectul de culoare al produselor stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Rozul plăcut combinat cu culoarea verde și alb, este potrivit mai ales pentru micile domnișoare. Babytaxiul Smoby dotat cu claxon este un cadou ideal pentru cei mai mici. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află produsul, care corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță.

Caracteristici şi avantaje

 • se poate folosi atât ă exterior, cât și în interior
 • babytaxiu 2în1
 • se poate folosi la fel ca și căruciorul
 • babytaxiu tradițional în formă de mașină
 • parasolar demontabil, pliabil
 • braț parental de ghidare demontabil cu suport de sticlă
 • centură de siguranță în trei puncte
 • întărirea excepțională a musculaturii și devoltă abilitatea de mișcare
 • panou de jucărie dotat cu efecte sonore, butoane
 • funcționează cu 3 bc. de baterii LR44/AG13 
 • spațiu de depozitare sub scaun
 • potrivit de la vârsta de 6 luni
 • de culoare roz pentru fetițe
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,54 kg
ObservaţieBattery: 3 x LR44/AG13 - 1,5V
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...