Babytaxiu Bubble Go File 2in1 Smoby cu copertină şi cu melodii roz de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Bubble Go este o noutate evolutivă din categoria babytaxiurilor pentru utilizarea în interior şi exterior, datorită roţilor cauciucate de calitate. Babytaxiul şi maşinuţa 2in1 poate fi ajustată la nevoile copiilor cu o mişcare simplă. Este ideală de la vârsta de 6 luni când cei mici încep să cunoască lumea din jurul lor. În această perioadă micuţul stă confortabil şi în siguranţă pe scaun, iar părintele direcţionează babytaxiul. Cu ajutorul mânerului puternic de împins, din metal, direcţionarea babytaxiului este foarte uşoară. Mânerul este prevăzut cu un suport de sticlă. Datorită copertinei, în timpul plimbărilor, copilul este protejat împotriva razelor UV dăunătoare. La nevoie, aceasta poate fi demontată.

Scaunul este proiectat ergonomic pentru a oferi copilului un timp de ședere mai confortabil. Siguranța este garantată de centura de siguranță în 3 puncte. Copilul se va bucura cu siguranță de cornul electronic cu elemente colorate Activity, care este ataşat la volan şi care dezvoltă fantezia copiilor. Bateriile sunt incluse în pachet. La vârsta de un an, copilul este suficient de mare pentru ca babytaxiul Bubble Go 2in1 să fie transformat într-o maşinuţă. Copilul dvs. va avea parte de multe clipe distractive cu această maşinuţă, în timp ce aceasta întăreşte musculatura şi dezvoltă abilităţile de mişcare a copilului. Este recomandat mai ales fetiţelor.

Sub scaunul babytaxiului se află un loc practic pentru depozitare, unde micuţii îşi vor putea ascunde jucăriile favorite. Babytaxiul Bubble Go 2in1 este fabricat din plastic de calitate şi rezistent la lovituri, care va garanta ca jucăria să fie atemporală. Este realizat într-o combinaţie de culori foarte frumoase de roz şi alb pentru fetiţe. Smoby este o faimoasă companie franceză de fabricație care produce de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate, cu design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, totuşi foarte plăcut şi neted. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de producție în sine este strict controlat, prin urmare jocurile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Caracteristici şi avantaje

  • pentru utilizarea în interior şi exterior
  • copertină demontabilă
  • mâner demontabil pentru părinţi, cu suport de sticlă
  • direcţionare cu ajutorul mânerului de părinţi
  • micuţul se poate împinge individual cu picoarele sale
  • întăreşte musculatura membrelor inferioare
  • corn electronic cu melodii care este ataşat pe volan
  • este recomandat de la vârsta de 6 luni
  • produs francez de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,50 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...