Babytaxiu Bobby Car Next Raspberry BIG faruri LED, claxon electronic, scaun ergonomic cu velur de la 12 luni

Detalii privind produsul

Întâmpinați-vă copilul cu babytaxiul cu stil, care strălucește într-o culoare unică roz și care a câștigat cele mai multe voturi de părinte în campania online a producătorului german BIG. Designul unic al babytaxiului Bobby Car Next Raspberry stârnește deja de la prima vedere atenția celor mici, dar mai ales a fetițelor de la vârsta de 12 luni. Babytaxiul rezistent de fabricație europeană a fost realizat cu faruri duble LED, pe care micii șoferi le pot închide-și deschide pe bordul tactil, iar sosirea lor o pot semnala pe claxonul electronic. Deplasarea confortabilă a copilului o asigură scaunul format ergonomic, al cărui parte de textil se poate da jos și în caz de nevoie se poate spăla. În partea din spate a babytaxiului a fost realizat un suport pentru genunchi astfel și copii mai mari îl pot folosi ca și trotinetă. 

Avantajul babytaxiului funcția de cronometrare, care după zece minute oprește automat farurile astfel nu trebuie să vă faceți griji că, domnișoara mică șoferiță eventual uită să le oprească. Grila de răcire din partea din față a vehiculului face mai superbă deplasarea rapidă, iar sub acesta îi așteaptă pe cei mici un spațiu secret de depozitare unde își pot ascunde jucăriile lor preferate sau dulciurile lor preferate. Colțurile babytaxiului ascuns în formă de mașină sunt rotunjite și modulele sale electronică sunt ascunse într-o husă din plastic impermeabil. Roțile silențioase și durabile asigură o deplasare sigură. Aspectul de culoare al babytaxiului este protejat împotriva razelor dăunătoare datorită filtrului UV. Capacitatea de greutate a babytaxiului este de 50 kg și dimensiunile sale sunt de 57*30*39 cm. Din ambalaj fac parte și 2x baterii AG13/LR44. 

Babytaxiul pentru copii BIG ajută la dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldului, deoarece copilașul dumneavoastră stă cu picioarele deschise pe babytaxiu. Volanul babytaxiului se poate roti la un unghi de 30 de grade. În partea din față și din spate a babytaxiului se află un conector unde se pot conecta accesoriile BIG. Producătorul german BIG se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru diferite vârste. Produsele BIG au fost testate în diferite instituții, care garantează calitatea produselor. Babytaxiul a fost testat de instituția germană de verificare TÜV Rheinland potrivit cu cerințele de siguranță GS. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, care reprezintă puterea, rezistența și masivitatea-și exact acestea sunt și caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății.

Caracteristici

 • Babytaxiu roz-negru cu efecte sonore și luminoase 
 • Iluminare dublă LED cu cronometru
 • Claxon electronic
 • Capacitate de greutate 50 kg
 • Conectoare pentru accesoriile BIG
 • Suport genunchi-cei mai mari  îl pot folosi și ca trotinetă
 • Potrivit de la vârsta de 12 luni
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Pentru folosirea interioară și exterioară
 • Electronic
 • Filtru special UV pentru protecția culorilor
 • Scaun format ergonomic pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • Produs german de calitate
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului59*28*31 cm
Lungime intreaga57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,6 kg
Greutate copil maxima50 kg
Rotirubber
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...