Babytaxiu mașinuță Bobby Car Classic Led Big roșu cu caroserie care luminează și claxon de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Bobby Car Classic Led de la producătorul german BIG în formă de mașinuță de jucărie va încânta fiecare copil de la 1 la 5 ani. Mașinuța de jucărie într-o frumoasă versiune roșie cu inscripții colorate are o caroserie iluminată din spate care îi va încânta pe toți șoferii mici. Iluminarea de fundal a caroseriei oferă 3 moduri de lumină: iluminare continuă, intermitent sau iluminare cu oprire automată după 10 minute. Copiii se vor bucura de o plimbare distractivă chiar și pe întuneric și ori de câte ori își reglează luminile după bunul plac.

Datorită babytaxiului original, atât băieții, cât și fetele își pot antrena mușchii picioarelor. Babytaxiul atemporal susține dezvoltarea motorică a copilului, precum și dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldurilor, deoarece se așează pe babytaxiu cu piciorușele larg desfăcute. Babytaxiul are o capacitate mare de încărcare de până la 50 kg. Volanul este echipat cu un claxon funcțional, astfel încât copiii vor avea o experiență de condus mai realistă. Suprafața din plastic a babytaxiul este protejată de lumina soarelui printr-un filtru UV, astfel că își va păstra culorile frumoase chiar și după ani de zile. Roțile robuste și durabile garantează caracteristici excelente de condus și rulare silențioasă.

Scaunul are o formă ergonomică pentru un confort maxim în timpul condusului și are, de asemenea, o adâncitură pentru genunchi, astfel încât copiii mai mari să se poată împinge cu un picior - ca și pe scuter. În partea din față și din spate a mașinii există conectori pentru conectarea accesoriilor marca BIG - cărucior, cablu de remorcare etc. Materialele folosite, nepericuloase, sunt reciclabile, astfel încât nu dăunează mediului. Tehnologiile de producție aplicate garantează siguranța produsului împotriva copiilor, babytaxiul pentru copii are toate marginile rotunjite, minimizând astfel riscul de rănire. Șasiul scăzut asigură stabilitatea mașinii de jucărie pe orice suprafață.

Jucăriile BIG sunt testate de organismul german de inspecție TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Producătorul german BIG produce jucării de calitate pentru copii de diferite vârste. Produsele BIG sunt testate în institute independente și subliniază calitatea produselor. Babytaxiul pentru copii este testat de organismul german de inspecție TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Logo-ul mărcii BIG este un bivol care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea sunt exact elementele caracteristice ale acestui brand.

Caracteristici

 • babytaxiu roșu cu inscripții colorate
 • corp iluminat din spate cu 3 moduri de iluminare
 • claxon mecanic funcțional
 • capacitate maximă admisă de 50 kg
 • are conectori pentru conectarea accesoriilor (cărucior, frânghie)
 • are o suport pentru genunchi - copiii mai mari merg similar cu pe un scuter
 • potrivit de la 12 luni
 • protejat împotriva răsturnării
 • filtru UV special pentru protecția culorilor
 • șezutul cu formă ergonomică susține dezvoltarea corectă a articulaților șoldului
 • produs german de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni27*60*31 cm
Inaltimea produsului27 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,1 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...