Babytaxiu mașinuță Bobby Car Classic Blowball Big albastru cu claxon și autocolante moderne de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul stilat în formă de mașinuță Bobby Car Classic Blowball este un cadou excelent pentru toți copiii de la 1 la 5 ani. Mașinuța de jucărie într-o versiune albastră, este decorată cu autocolante elegante și inscripția BIG Bobby Car. Atât băieților, cât și fetele vor fi încântați de babytaxiu, la prima vedere și datorită lui își pot antrena mușchii picioarelor. Babytaxiul atemporal susține dezvoltarea motorică a copilului, precum și dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldurilor, deoarece copilul stă pe babytaxiu cu piciorușele larg desfăcute. Babytaxiul are o capacitate mare de încărcare de până la 50 kg.

Volanul babytaxiului determină direcția de mers, are un joc lateral de 30°, și este echipat cu claxon mecanic, pentru ca cei mici să aibă parte de o plimbare și mai realistă. Culorile babytaxiului sunt protejate de decolorare printr-un filtru special UV, astfel că își păstrează aspectul frumos chiar si după timp îndelungat. Roțile robuste cu anvelope durabile garantează caracteristici excelente de condus și stabilitate. Scaunul de pe babytaxiul BIG are o formă ergonomică pentru confortul maxim în timpul condusului. În plus, scaunul are un suport pentru genunchi, astfel încât copiii mai mari să se poată împinge cu un picior - asemănător cu scuterul. 

În partea din față și din spate a mașinuței există conectori pentru conectarea accesoriilor marca BIG - cărucior, cablu de remorcare etc. Materialele folosite, nepericuloase, sunt reciclabile, astfel încât nu dăunează mediului. Tehnologiile de producție aplicate garantează siguranța produsului împotriva copiilor, babytaxiul pentru copii are toate marginile rotunjite, minimizând astfel riscul de rănire. Șasiul scăzut asigură stabilitatea mașinii de jucărie pe orice suprafață. Dimensiunile produsului sunt 58*30*38 cm.

Producătorul german BIG produce jucării de calitate pentru copii de diferite vârste. Produsele BIG sunt testate în institute independente și subliniază calitatea produselor. Babytaxiul pentru copii este testat de organismul german de inspecție TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Logo-ul mărcii BIG este un bivol care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea sunt exact elementele caracteristice ale acestui brand. Brandul BIG se bazează pe siguranța produselor sale, materialele folosite nu sunt doar de înaltă calitate, dar nici nu dăunează sănătății.

Carcateristici

 • babytaxiu albastru cu autocolante
 • claxon mecanic funcțional
 • capacitate maximă admisă de 50 kg
 • conectori pentru conectarea accesoriilor (remorcă, frânghie)
 • suport pentru genunchi- copiii mai mari merg cu pe un scuter
 • potrivit de la 12 luni
 • protejat împotriva răsturnării
 • adaptat pentru conducere în interior și în aer liber
 • filtru UV special pentru protectia culorilor
 • șezutul cu formă ergonomică susține dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldului
 • produs german de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni58*30*38 cm
Inaltimea produsului38 cm
SonorDa
Greutate3 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...