Bicicletă pliabilă fără pedale Folding Balance Bike Blue smarTrike din aluminiu cu mânere ergonomice de la 2-5 ani

Detalii privind produsul

Nu mai stați pe gânduri și achiziționați copilului dvs. o bicicletă fără pedale Balance Bike de la renumitul producător smarTrike. Cadrul său este realizat din aluminiu de cea mai bună calitate, deci este caracterizată prin rezistență ridicată și, în același timp, este foarte ușoară, cântărind în total doar 3,11 kg. Copilului îi va fi mult mai ușor să-și mențină echilibrul pe ea, fără să depună efort. Aspectul de curse al bicicletei este, de asemenea, îmbunătățit de ghidonul ergonomic, care oferă copilului mai multe variante de prindere. Bicicleta fără pedale într-un design albastru, crește împreună cu copilul de la 2 la 5 ani

Bicicleta pliabilă fără pedale va fi apreciată și de părinți, care merg deseori în vacanțe cu copilul sau călătoresc cu mașina. Datorită sistemului bine gândit, poate fi pliată în doar câteva secunde fără necesitatea uneltelor - o parte a cadrului cu roata din spate poate fi pur și simplu pliată în jos și puteți să o depozitați în portbagaj. Roțile EVA de cea mai bună calitate, sunt fabricate dintr-un material special, care combină avantajele roților silențioase de cauciuc și plasticul durabil. Micuții șoferi, se vor bucura de o plimbare silențioasă și fără probleme chiar și pe un drum cu denivelări minore. Bicicleta fără pedale este echipată cu suport pentru picioare pe cadrul metalic, pe care copilul își poate așeza picioarele.

Bicicleta pliabilă fără pedale va rezista în familia dvs., ani de zile și va fi folosită și de generațiile viitoare de copii. Datorită funcției sale unice, puteți regla înălțimea scaunului de la 29 la 40 cm și înălțimea ghidonului de la 45 la 52 cm. Scaunul ergonomic este foarte confortabil, le oferă copiilor confortul necesar în timpul plimbării. Copilașii dvs. se vor distra ani de zile cu această bicicletă unică, timp își care își vor consolida musculatura brațelor și a picioarelor, vor învăța să-și mențină echilibrul și stabilitatea. Acest babytaxiu este un pas intermediar între tricicletă și prima bicicletă. Pentru o siguranță mai mare a copilului, vă recomandăm, de asemenea, să folosiți accesorii de siguranță, cum ar fi echipament și cască de protecție. Echipamentul de protecție nu este inclus în pachet, dar poate fi achiziționat separat de la noi.

Caracteristici

  • bicicletă fără pedale albastră de la 2 la 5 ani
  • cadru rezistent din aluminiu
  • suport pentru picioare
  • scaun în formă ergonomică cu înălțime reglabilă
  • ghidon ergonomic sportiv cu înălțime reglabilă
  • roți rezistente și silențioase EVA 
  • dezign modern
  • îndeplinește,  cele mai înalte cerințe de siguranță

smarTrike este cel mai vândut și mai premiat brand de triciclete pentru copii. Este pe piață de un deceniu și a fost primul producător care a venir cu inovașia unui mâner reglabil în înălțime pentru părinți. smarTrike este lider mondial în vânzarea, producția și inovarea tricicletelor pentru copii. Cu milioane de triciclete vândute în fiecare an, este o garanție a calității și siguranței și pentru copiii dvs.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Dimensiuni82*28*52 cm
Inaltimea produsului52 cm
Înălțimea scaunului29 - 40 cm
Lungime intreaga82 cm
Înălțimea mânerului45 - 52 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,1 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...