Babytaxiu și premergător Auto Balade Girl Smoby roz de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Balade Girl este un babytaxiu frumos pentru copii. Acesta este de culoare frumoasă alb-gri-roz și este potrivit pentru copii de la 6 luni până la 36 de luni. Avantajul acestuia este că, crește împreună cu, copilașul dumneavoastră. Acesta este foarte sigur deoarece are o centură de siguranță în trei puncte, pe care le are copilul în jurul umerilor pentru a asigura cea mai bună fixare posibilă. Cadrul de protecție din plastic, de care copilul se sprijină confortabil și își menține echilibrul contribuie de asemenea la siguranță și de asemenea împiedică copilul să cadă din scaunul babytaxiului. Babytaxiul pentru copii are un scaun format confortabil înalt și ergonomic, cu spătar înalt de care își pot sprijini capul și stau în acesta ca într-un cărucior. Copilul se sprijină de spătar și treptat câștigă încredere. Volanul se rotește lateral la 30°. 

Sub scaunul babytaxiului se află un spațiu de, depozitare practic în care copilul poate să-și depoziteze jucăriile. Dimensiunile babytaxiului pentru copii sunt de 54*42*48 cm. Roțile de calitate oferă un confort sporit. Cu babytaxiul copilul învață stabilitatea și echilbrul și își întărește musculatura. Mașina de jucărie are o bară de ghidare metalică practică cu un mâner confortabil cu, care părintele controlează călătoria copilului. Suporturile sunt late pentru picioare. La 8 luni copilul stă ca într-un cărucior. La 10 luni copilul învață deja să meargă, să facă primii pași și se ține de sprijinul din spate al mașinii. Acesta îl folosește ca un suport stabil atunci când merge pe jos mânerul de ghidare și suporturile pentru picioare se pot deja demonta. Copilul la 12 luni stă singur pe mașina de jucărie dându-și avânt cu picioarele și se mișcă înainte, conduce și se bucură de independență. Acesta este potrivit pentru fetițele mici. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care fabrică timp de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic și durabil, dar în același timp foarte moale și neted, este un plastic neted la atingere. Toate jucăriile Smoby pentru copii au colțuri rotunjite pentru a vă păstra copii în siguranță și protejați de răniri în timpul jocului vesel. Culorile jucăriilor Smoby încurajează și dezvoltă creativitatea, imaginația și fantezia copiilor. Acestea îl atrag pe fiecare copil și este un cadou minunat pentru piloții mici. Procesul de fabricare al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby este o garanție a calității franțuzești, a designului original și a produselor unice, care se remarcă pe, piața europeană. 

Caracteristici

  • Design original mașină de jucărie cu față zâmbitoare
  • Ghidon parental
  • Spațiu de depozitare sub scaun
  • Spătar înalt pentru siguranță în timp ce stă pe babytaxiu, dar și ca suport pentru mersul pe  jos
  • Centură de siguranță în 3 puncte, bară de protecție
  • Scaun format ergonomic
  • Copilul își întărește mușchii, învață să meargă și să-și mențină echilibrul
  • Potrivit de la 6 până la 36 de luni
  • Produs franțuzesc de calitate
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni54*41*46 cm
Dimensiunile ambalajului36*30*62 cm
Greutate3,10 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...