Babytaxiu Auto Balade şi premergător roşu-galben de la 6 luni

Detalii privind produsul

Vehiculul, Smoby Auto Balade cu o combinație foarte frumoasă de culori roşu-galben este potrivit de la 6 până la 36 luni. Avantajul mare al acestuia este că, crește împreună cu nevoile copilașului dumneavoastră. Acesta este foarte sigur datorită centurii de siguranță în 3 puncte, care se poate trage peste umerii copilașului astfel că, va preveni căderea. Siguranța este dată și de cadrul din plastic lateral de care copilașul se poate ține și previne căderea. Babytaxiul s-a fabricat cu un scaun confortabil și ergonomic, cu un suport înalt în care copilașul își va putea sprijini și capul și va putea sta ca și într-un cărucior. Copilașul se va ține de suportul din spate astfel că, pe parcurs mersul îi va deveni mai sigur.

Sub scaun se află un spațiu practic de, depozitare unde copilașul dumneavoastră își va putea depozita jucăriile. Dimensiunea mașinuței este de 54*42*48 cm. Roțile din cauciuc de calitate oferă o circulare confortabilă. Datorită babytaxiului copii își dezvoltă stablitatea și echilibrul, mai mult cu acesta își vor devolta și musculatura. Pe mașinuță se află un mâner metalic de împins, practic și confortabil de ținut și cu, care părintele va putea ghida babytaxiul. Piciorușele copilașului vor încăpea confortabil pe suportul lat pentru picioare. Un bebeluș de 8 luni va sta în acesta ca și într-un cărucior. Când are 10 luni începe să învețe să umble, va face primii pași și se va ține de suportul din spate. Îl va putea folosi ca și un sprijin sigur pentru învățarea mersului, iar în acest timp mânerul de împins și suportul pentru picioare se pot demonta. La vârsta de 12 luni va sta în mașinuță și își va putea da singur avânt cu piciorușele și se va bucura de independență. Babytaxiul este o maşinuţă veselă cu accesorii foarte frumoase şi cu o faţă zâmbitoare.

Smoby este o companie franțuzească renumită care produce de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate, cu design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în acelaşi timp material de plastic foarte plăcut şi neted. Acesta este un plastic neted la atingere. Jucăriile de la această companie sunt sigure şi nu prezintă un pericol pentru copii în timp ce se joacă, deoarece toate colțurile sunt rotunjite. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de producție este strict controlat, prin urmare jucăriile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană.

Caracteristici

  • Mașinuță zâmbitoare cu un design unic
  • Ghidon parental
  • Spațiu de, depozitare sub scaun
  • Spătar înalt pentru ședere sigură, scaun și premergător
  • Centură de siguranță în 3 puncte, cadru de anticădere
  • Scaun format ergonomic
  • Dezvoltă musculatura copilașului, va învăța să umble și să-și mențină echilibrul
  • 6-36 luni
  • Produs franțuzesc de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni54*41*46 cm
Dimensiunile ambalajului36*30*62 cm
Greutate3,10 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...